Šta je novo?

Arhiva starih Windows programa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zvezdaš™

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2009
Poena
330
Šta mislite o blogu gde bih postavio arhivu starih programa?

Zahvaljujem unapred za svaki odgovor.

Poslednja izmena:
Znam samo za prva dva.

Ostala tri prvi put vidim.

Ja sam hteo da otvorim taj blog kao arhivu linkova ka starim verzijama sa zvaničnih sajtova.

Moja svrha je da utrošim negde vreme, a mislim da ovo nije toliko loša ideja.

Na kraju krajeva, ima stotinu download sajtova pa to ne sprečava druge ljude da otvore nove sajtove. Svi su različiti i posebni na svoj način. :p

A gde nestade ono gde sam malopre pisao??Odakuda sad ova tema?
Posted via Mobile Device

Moze vreme mnogo pametnije da se utrosi, neuporedivo bolje. Ako si vec resio da budes u IT-u, uci nesto, nadji freelance posao, ili nauci nesto pa nadji freelance posao :D .

Poslednja izmena:
Ne vidim razlog zasto bi posecivao tako nesto...

takodje, licno mislim da imas previse slobodnog vremena i da me tvoji topici cesto podsecaju na one SPAM postove koji se povremeno pojave na forumu...

IzNoGooD, aha, ja sam težak spamer, sve spam do spama.

Evo ja lično molim admine da mi daju trajni ban pa više neće biti mog spama.

Ja sam najveću grešku napravio što sam tražio vaše mišljenje.

Ni jedan normalan odgovor nisam dobio.
Bitno da vi vaše vreme mnogo bolje ispunjavate od mene i ja vam čestitam.

A što se brojača tiče nije mi potreban jer bi to bio polujavan sajt, u smislu više kao nešto lično moje nego za širu masu, tako da i ne treba niko da traži blog na google-u.

Oni koji bi znali za njega ti bi znali i to je to.

WebWolf, hvala puno na normalnim odgovorima.

Joc, ideja o folderima ti je fenomenalna ali to bi uzelo previše vremena a ja za to stvarno nemam nerava.

Dexx, podnosim kritiku ako je ona "zdrava", ja sam ovde od 10 dobio 9 odgovora koje se ne tiču same teme, pa sam reagovao. Svako mišljenje je dobrodošlo, spreman sam da saslušam savete ali i ostavim sebi slobodu da sredim blog kako meni najviše odgovara.

Ono što sam siguran da bi svi oni koji me sad "pljuju" posetili blog u slučaju da ostavim link i to mogu da potpišem :)

Da, treba te banovati...

Dosao si samo da bi ti i drugi dali zeleno svetlo... Vec si znao da to zelis, pa sta uopste i pitas?

Lepo su ti rekli ljudi, a kazem ti i ja (neljud :D) da je to neverovatno glupa ideja, i da vreme, siguro, mozes iskoristiti bolje...

Ali ti ces opet da napravis taj blog, pa sto bi se covek raspravljao?

Da, treba te banovati...

Dosao si samo da bi ti i drugi dali zeleno svetlo... Vec si znao da to zelis, pa sta uopste i pitas?

Lepo su ti rekli ljudi, a kazem ti i ja (neljud :D) da je to neverovatno glupa ideja, i da vreme, siguro, mozes iskoristiti bolje...

Ali ti ces opet da napravis taj blog, pa sto bi se covek raspravljao?

:wave:

IzNoGooD, aha, ja sam težak spamer, sve spam do spama.

Evo ja lično molim admine da mi daju trajni ban pa više neće biti mog spama.

Ja sam najveću grešku napravio što sam tražio vaše mišljenje.

Ni jedan normalan odgovor nisam dobio.

Bitno da vi vaše vreme mnogo bolje ispunjavate od mene i ja vam čestitam.

A što se brojača tiče nije mi potreban jer bi to bio polujavan sajt, u smislu više kao nešto lično moje nego za širu masu, tako da i ne treba niko da traži blog na google-u.

Oni koji bi znali za njega ti bi znali i to je to.

WebWolf, hvala puno na normalnim odgovorima.

Joc, ideja o folderima ti je fenomenalna ali to bi uzelo previše vremena a ja za to stvarno nemam nerava.

Dexx, podnosim kritiku ako je ona "zdrava", ja sam ovde od 10 dobio 9 odgovora koje se ne tiču same teme, pa sam reagovao. Svako mišljenje je dobrodošlo, spreman sam da saslušam savete ali i ostavim sebi slobodu da sredim blog kako meni najviše odgovara.

Ono što sam siguran da bi svi oni koji me sad "pljuju" posetili blog u slučaju da ostavim link i to mogu da potpišem :)

kontradiktoran si...

Moja je greška što sam otvorio ovu temu i što sam pominjao spyware.

Sad mi se baš ****!

Moja "misija" je ovde završena, dolaziću dok ne postanem persona non grata.

Do tada ću postavljati linkove i komentare koga nikog ne kače.

A ovo je moj poslednji post u ovoj temi i moderator može da je obriše.

Vidi se bre da je dosao covek da zafrkava... Kakvim je ljudima podaren/data mogucnost internet/a.... Boze moj... Nije taj zasluzio... :d

Uf,ovaj forum ce da se pretvori u Farmu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno