Šta je novo?

Arhaicna Joomla i Virtuemart?

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
U firmi u kojoj trenutno radim sajt je uradjen kompletno u Joomla 1.5.15 i koristi se Virtuemart 1.1.5. Naravno da su nekome ostavili da to mora da odrzava ali uopste nisam mogao ni da pojmim koliko je ova stara verzija Joomle *****ska. Svejedno, to nije moj problem, neka sami rade migraciju na nesto svezije, WP,Drupal ili nesto trece. Problem koji ja moram da resim jeste sledeci. Posto sajt ima i online prodaju, Virtuemart je zaduzen za kategorisanje i prikaz proizvoda na sajtu. E sad, vlasnik trazi da u prvoj kategoriji, pored samog imena kategorije stoji broj artikala koji se nalazi u svim podkategorijama. Broj koji ispisuje nema veze sa zivotom, pokazuje 30 iako ima 200+ artikala. Ulaskom u prvu kategoriju, podkategorije ispisuju broj artikala (ispravno) ali se ne sabiraju u "glavnoj" kategoriji. Proverio sam SVE podkategorije, postavljen im je pravi "parent" itd itd. Interesantno mi je to sto za prvu kategoriju pokazuje broj 30 a u ostalim samo 0. Pokusao sam i par izmena u samom ps_product_category.php kao sto pise na ovom sajtu ali nista. Eksperimenta radi, obrisao sam taj fajl (bekap prvo naravno) ali mi se cini da on nikakvu ulogu nema? Postoji li neki nacin da se ovo resi?

Vrh Dno