Šta je novo?

Arena Breakout

3katana

Poznat
Učlanjen(a)
06.11.2023
Poena
40
Igra li neko Arena Breakout, vec neko vrijeme postoji na mobilnoj platformi, trenutno je free to play FPS multiplayer u beta verziji dostupan. Dosta je prasine podignuto oko "kopiranja" Escape from Tarkov elemenata.
Meni licno je interesantno za probati ali nedostaje joj atmosfere. Iako je dinamika igranja fluidnija od Tarkova, ipak nema potrebne dubine i tenzije...

Kljucevi za igranje trenutne beta verzije dostupni preko Twich drops.

Arena Breakout: Infinite

77.jpg

Arena Breakout Infinite PC Requirements:​

Minimum
  • Processor: Core i7-9700 or Ryzen 7 3700X
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: GeForce RTX 2060 or Radeon RX 5600 XT or Arc A580
  • DirectX: Version 12
Recommended
  • Processor: Core i7-10700KF or Ryzen 7 3700X
  • Memory: 32 GB RAM
  • Graphics: GeForce RTX 2080 or Radeon RX 6800 XT
  • DirectX: Version 12
  • Network: Broadband Internet connection

Igra li ko?

Ne znam, mozda je do mene ali meni se javlja osecaj mucnine pri pomisli da igram igru koja je 90% kopija tarkova(ili bilo koje druge igre) a pri tome je i losa kopija. Nije mi jasno kako ne postoji neki zakon koji sprecava kopiranje neke igre u odredjenoj meri, ili ipak postoji?

Da se primenjuje neki intern. zakon o kopiranju igara, onda ne bi bilo ni Tarkova...

Stalker, kao i vecina tadasnjih Stalker wannabe igara. Uporedi Tarkov closed betu sa tadasnjim Stalker, bice ti jasno.
Ciji mi se da su otvoreno priznali da su koristili neke delove koda i tekstura Stalkera

Igra ima potencijala....ali.

Ko prvo,koliko uložiš,nikad nećeš dobiti toliko nazad.Igra je zapravo,,daj da što pre pokupimo šta više para i onda kud koji mili moji,,

Moje mišljenje je,da neće dugo ovo trajati.Mach maching ne postoji,možda je prerano o njemu pričat,al ipak,trebao bi da bude tu

Udješ sa opremom od 100k ili 300k....da preživiš,toliko nemožeš iznet....barem ja nisam uspeo iznet 400+k.Konstantno na gubitku,kontam random tim,svako trči na svoju stranu

Kad god sam preživeo ,preživeo sam zahvaljujući timu koji suradjuje,a to je bilo 33%

Drugi problem su hakeri,na kill kam vidiš da te kao ne prati kroz zidove,na kraju,vidiš ga nabudženog sa najjeftinijom opremom

Ping,mi je non stop iznad 100,još uvek prihvatljivo....ali

Ja kad vidim čoveka on već puca u mene,u kill kam on puca na mene 2 sekunde ranije....tj ja na njega 2 sc kasnije.Jes da sam mator pola veka ,al nisam baš toliko spor

Sve u svemu dobra ya ubit nešto vremena,al na duge staze ovo neće da može da ide :p

Stalker, kao i vecina tadasnjih Stalker wannabe igara. Uporedi Tarkov closed betu sa tadasnjim Stalker, bice ti jasno.
Ciji mi se da su otvoreno priznali da su koristili neke delove koda i tekstura Stalkera
Mislim da nije bas uporedivo, ovi su od a do š prekopirali bukvalno svaki aspekt Tarkova.
Nije samo jedan deo, ili vajb, ili taj extraction fazon koji su mnogi pokupili.

Da sam još uvek na PC-ju bih dao šansu igri pošto su Tarkov koliko vidim uništili čiteri, ali ono, baš sam se zaprepastio kad sam video na kom nivou je ovo iskopirano :D

Nije da nisam probao ali sam stvarno brzo i odustao. Nekako, nema dušu, preocita je želja da se samo zgrne lova, fali ideja, nekako je sve mlako...jos sad kad je nedavno bio Tarkov wipe ;)

Vrh Dno