Šta je novo?

Area 51 izasao

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Za sada samo za Playsmor 2, no u junu nas ocekuje port na PC (nadam se da ce ga dobro odraditi jer bi u suprotnom izbacili paralelno sa Ps2 verzijom)
Hajde Playsmorovi javljajte utiske :) Dosta ocekujem od ove igre...

Video sam 5-6 nivoa iz igre, i svidja mi se shto na startu krece kao obichna military baza, a onda je sve vishe alien-like, a na kraju je ono klasichan alien-look :). Samo, fps nije za konzole, pa necu ga igram ;)

Konacno da i drajver prizna da je PC bar u necemu bolji za igranje :)

Konzole su dobre za sve...
Ipak, kao što i uvek radim (osim u slučaju GTA) sačekaću PC verziju.

Ne bi trebalo da je loša igra, original je bio carska igra :)

Hvala svim Playsmorovima za infoe, i nadao sam se da igra ima potencijala. Sve u svemu ocekuje nas fin jun mesec :)

Stvarno si smorio sa tim izrazima!

driver je napisao(la):
Samo, fps nije za konzole, pa necu ga igram ;)

Da, cuo sam da ovaj put verzija za konzole nema auto-aim :d

Samo da grafika u pc verziji bude bolja...onaj filmic od 100tinak mb je opasan (sa Davidom Duchovnyem, Powers Boothom i Marylin Mansonom), al grafika iz igre kao da je ostala na nivou halo-a ili cak i gora?Uz pricu koja se cini vrrrlo zanimljivom ovo ce nadam se biti hit...al ajde nek se decica prvo naigraju, pa onda mi pc-jadnici da dodjemo na red

Ma grafika ce sigurno biti sredjena. Zato i postoji 2-3 meseca razlike do izdavanja PC verzije, da su hteli samo da uzmu lovu izbacili bi sve uporedo. U svakom slucaju sugava grafika je odlika konzola, sta da se radi...Mozda ce se to promeniti kad ubace 37 Cell procesora, 983 filtera i nove Nv9840/AtiX3681 graficka jezgra u nove generacije konzola

Samo da ne bude upravljanje kao u Cold Fear i da postoji opcija snimanja pozicije.

ipak je ovo cist fps, koliko moze da se vidi...tako da sa upravljanjem ne bi trebalo da bude problema...
.Mozda ce se to promeniti kad ubace 37 Cell procesora, 983 filtera i nove Nv9840/AtiX3681 graficka jezgra u nove generacije konzola
:D :D :d i naravno bezican internet,u konzoli koju ce moci da koristi svaka domacica,bez razmisljanja-kako rece PR Xkante :d

Vrh Dno