Šta je novo?

Area 51 & gf6200!

ToxiC

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
679
:SPOILER:
imam problema sa texturama, ali samo na jednom delu igre - kada se udje u onaj svem. brod (chapter - The Grays) i kada se prodju ona dva topa (ubijes i i otvore se vrata) e tu kada udjes i kada se pojavljuju oni protivnici sto se stvaraju iz oni baloncica :), desava se stalno da kada ih uzmem u nisan njihove texture mi se razmazuju po monitoru sve dok ih ne ubijem!!!
Znaci- samo na tom mestu,(doduse dalje nisam ni isao) i samo problem sa tom igrom !!!

meni se isto desava sa 6600GT
ali samo sa drajverima 80.30 misli da su ti
77.30 doh sa 71.89 71.84 rade ok

pazi sto se drivera tice, uz kartu dolaze neki 77.xx (verovatno modovani od strane firme GALAXY, cija je i kartica!! nije moja prijarteljeva je) kada sam pogledao od kada je driver bio je noviji od zadnjeg skinutog sa nVidi-inog site-a (71.89)!!! a da zlo bude vece nije hteo niti jedan driver da se instalira (stalno prijavljuje da ne moze naci odgovarajuci ardware ???) tako da od menjanja drivera nema nista :(

Pa..jesi dobro uklonio stare drivere?

ma da!
mislim, da zlo bude vece ovo je prvi put da se zaustavim na tom problemu da nece driver da se instalira (tj. prijavi nepostojeci ardware)!!! kontao sam da je do revizije jezgra (nv44a) pa reko nemoze stari driver ?!?!? ali......

Nazad
Vrh Dno