Šta je novo?

Arcus TM96 zvucne kutije

Black RIder

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
619
Da li neko od vas ima neke specifikacije ili kataloge vezane za ove zvucnike. Ako neko uspe da nadje nesto na netu i to je vrlo dobrodoslo posto ja nikako ne uspevam nista da nadjem. U pitanju su Zapadno-Nemacke kutije, snage 90W sinusa na 8Ohm, trosistemske i imaju sjajan zvuk. Ova zadnja recenica je tu samo da podseti ako neko mozda nazire o cemu se radi.

Pozdrav,
Ratko

Ajte nek se neko javi. Mora da ima neko ko nesto zna ili ko moze da nadje nesto o Arcus-u.

Poslednja izmena:
Imaš sajt www.arcus-audio.com
Tih zvučnika nema (čini mi se, brzo sam pretrčao sajt). Sigurno su malo matoriji.
Koliko se vidi po sajtu, firma radi samo vrhunske uredjaje, mali broj modela. Smernice su sledeće. Utvrdiš, ako je moguće koliko su matori. Ako su super očuvani, na osnovu starosti, odrediš malo nižu cenu od realne za toliku starost, i kreneš sa tim. Npr. ako su matori 3-4 godine, i super očuvani, odrediš cenu od 600-700 Evra, i to je to.

Poslednja izmena:
Sajt sam i ja bio pronasao, ali na njemu, ko ni na vecini drugih HI-FI sajtova nema nista o starim modelima. Ovo drugo sve znam, naravno. Hvala ti puno u svakom slucaju. Vidi ako mozes da iskopas negde jos nesto ili neko drugi. Inace, sviraju stvarno fenomenalno.

Sajt sam i ja bio pronasao, ali na njemu, kao ni na vecini drugih HI-FI sajtova nema nista o starim modelima. Ovo drugo sve znam, naravno. Hvala ti puno u svakom slucaju. Vidi ako mozes da iskopas negde jos nesto ili neko drugi mozda. Inace, sviraju stvarno fenomenalno i presrecan sam sto sam ih kupio.

Poslednja izmena:
Moja greska, brisite ovaj i kraci od ova 2 slicna posta.

Pozdrav

Vrh Dno