Šta je novo?

Arctic Silver 5

• Začetnik teme Začetnik teme Rale45
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rale45

Čuven
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
620
Svo vreme sam slusao i citao samo dobre stvari o ovoj pasti, ali ne mogu da je nabavim nikako.

Ima li neko predstavu gde moze da se nabavi (osim preko grane) ili ako neko mozda ima viska na prodaju?

Hvala svima unapred.

:wave:

Ako ti bas treba, mogu da je nabavim preko eBay-a, pa da je dostave do kraja nedelje... ne garantujem, ali ne verujem da je problem, ako moze do cetvrtka da se isporuci u London, mogu da nabavim.

Погледај огласе на PC Berzi и осталим сајтовима где имају мали огласи са рачунарском тематиком, ваљда ћеш наћи.

ma gledao sam na pc berzi, nista ...

alfaunits je napisao(la):
Ako ti bas treba, mogu da je nabavim preko eBay-a, pa da je dostave do kraja nedelje... ne garantujem, ali ne verujem da je problem, ako moze do cetvrtka da se isporuci u London, mogu da nabavim.

Ovako ce da ga izadje minimum jedno 15-20 eura 😉 dok stigne do Beograda
ili mozda gresim ?

Kostala bi te koliko i na eBay-u + posiljka za London (negde tipa 5 GBP), post sam treba teze stvari da mi salju pa do Srbije ne bi nista kostalo ;-)
Ali sada je kasno u cetvrtak moraju da salju, nema kada da stigne.
djolez je napisao(la):
Ovako ce da ga izadje minimum jedno 15-20 eura 😉 dok stigne do Beograda
ili mozda gresim ?

@Rale45
Ako si blizu NSa ili u prolazu, cimni me pa da podmazemo taj CPU/GPU i da ne bacas bezveze pare. 😉

poz.

Meni je ortak iz Usa doneso AS5, kupljena u Mad Dogu, pakovanje 3.5gr, platio sam je 10 evra.

Poslednja izmena:
ja sam 12g platio 15$... nije ti neki ortak |>

Delija je napisao(la):
@Rale45
Ako si blizu NSa ili u prolazu, cimni me pa da podmazemo taj CPU/GPU i da ne bacas bezveze pare. 😉

poz.
onda je golema steta sto sam iz BG. 🙂

ali opet hvala na ponudi.

Ajde ako neko zna nekog ko prodaje as5, da mi baci neku poruku na priv.
Beograd...

Probao bih tu AS pastu. Bas da vidim kako to skida temp!

Ma ako dobijes 2 stepena u odnosu na obicnu, ali dobru "belu" pastu treba da pevas! 😉

2 stepena na bartonu... na nekom proc sa ihs, bas nista se ne dobija...

Ta dva stepena mi ne znace nista, a kakve su ove COOLER MASTER paste???

Ja bih rekao sasvim korektne, mislim, pasta ko pasta, ali ovde napravise nauku od toga...

I meni se ta recenica vrti po glavi.

Kao i uvek... 😉

Ne staj mi na muku, sutra polazem marketing 🙂

Nazad
Vrh Dno