Šta je novo?

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2

Pa, sigurno bi bolji bio od intelovog kulera. I sa intelovim i7-860 se ne greje mnogo (koji se vrti na cca 2500rpm). DTP za i7 je 95W, a ovaj kuler u specifikaciji tvrdi da maks moze da 'ladi do 130W. Mada, meni izgleda da ovaj ima previse tanku bakarnu bazu, cevi su lose savijane (lome se) i lemovi na cevima u korenu baze su grubi.
Posto je? (cenim prema izgledu cca max 20-25EU)

Poslednja izmena:
Dođe 25 EU. Znaš možda kako se kreču temperature sa Intelovim kulerom.

u sobi cca 18°C (malo je 'ladnjikavo), idle 31°-33°C, load 48°-55°C, otvoreno kuciste na stolu-bez dodatnih ventilatora (intelova pasta i kuler na max 2500rpm).

Koliko vidim, hladnjak je identičan sadašnjim Freezerima (64 Pro i 7Pro). Razlika je samo u načinu montaže. Unificirani su AMD/Intel socketi, tako da će sada biti samo jedan proizvod.

BTW, Freezer64 je moj omiljeni hladnjak ... nenadmašno jednostavan mehanizam montaže + dobre perf. za cijenu. Razina tišine kad se kućište nalazi na stolu u razini glave je cca 1400-1500 o/min.

Poslednja izmena:
Neznam kakv je ovaj kuler, mada sam ima razne kulere od ovog proizvodnjaca, kulere za proc.,takodje za graf.kartice, i uveks am bio oduselvljen sto se tice preformanse a da ne pricam o tisinu. tako da ne bi trebalod a bude los ni ovaj...

http://www.tomshardware.com/reviews/lga-1156-heatsink,2535-3.html

Nije bas sjajno prosao, imas Scythe Mugen 2, pogledaj u stvari kompletan test.

jesi pregledao ceo test,ne znam otkud freezer u toj grupi

-ubedljivo je najmanji i najjeftiniji, jedini ima 9mm vent ,svi ostali imaju po 1 ili 2 od 12 ili 14mm
Scythe Mugen 2 kosta skoro duplo nego freezer, a da ne pricamo o ostalima.

Dobar je to kuler u klasi je sa CM TX3 po hladjenju i ceni ,svi ga hvale ,
ja se nalozio da ga uzmem ,mozda zato sto imam jos 3 artic f8 pro pwm venta u kucistu pa sve to lepo da upraim :,,:

Nego nije on ni predvidjen da hladi i7 oc 4ghz, sto su ovi u tomhardweru lepo i demonstrirali :mad:,mada sigurno je bolji od stock kulera istog.

samo jos da ga uspem naci ovde kod nas ,nema ga niko:wall:

Mnogo sitni ti ventovi... :)

Nazad
Vrh Dno