Gde ima ovih stvarcica kod nas i koliko kostaju.djsp je napisao(la):Kakvi su utisci i sta moze da ohladi ovaj sistem da li moze bartona na 2500+ (oc3200+) da ohladi i sta se dobija u kompletu kolika je buka u odnosu na speeze ili spire. cheers
Za 119€ ovde:Ultimo je napisao(la):...
Gde ima ovih stvarcica kod nas i koliko kostaju.
Crni je napisao(la):...
Za 119€ ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=44338
spavas na casu ctp;
CAR je napisao(la):...
Mislis da ima tamo?![]()
Ko sada nije uradio domaci :beat:Crni je napisao(la):...
![]()
![]()
![]()
Sad sam ih bas zvao i za sta god sam pitao nisu imali :whip
Pocinjem da verujem da nemaju nista sa onog spiska :beat:
A na pitanje "Kad cete dobiti?" odgovor je bio "Nemamo pojma. Ocekuje se ovih dana..." :mrgreen:
Izvinjavam seUltimo je napisao(la):...
Ko sada nije uradio domaci :beat:
Naravno kad je poruceno od svega po 5-6 komada, da ce da ode za dan. Samo mi nije jasno ko je isplanirao takvu nabavku!delimir je napisao(la):Sve to sto je bilo je, koliko je meni poznato, razgrabljeno. Ja sam isao istog dana kada je stiglo da bih kupio (ne Aquarius)
Si vid'o?!!!Crni je napisao(la):...
![]()
![]()
![]()
Sad sam ih bas zvao i za sta god sam pitao nisu imali :whip
Pocinjem da verujem da nemaju nista sa onog spiska :beat:
A na pitanje "Kad cete dobiti?" odgovor je bio "Nemamo pojma. Ocekuje se ovih dana..." :mrgreen:
O njima je i bilo reci! To sto ima u cenovniku nemoj da te zavara!medans je napisao(la):Kome bas treba i koga ne mrzi neka pogleda u Piramidi ili u BP Compu u N.Sadu. U Piramidi je bilo pre neki dan a i BP od pre neki dan ima Aquarius II u cenovniku, a ko zna mozda i u magacinu.
shone190 je napisao(la):...
Naravno kad je poruceno od svega po 5-6 komada, da ce da ode za dan. Samo mi nije jasno ko je isplanirao takvu nabavku!
Pyramid shop, u TC Lupus u Novom Sadu, imaju jos Aquarius II, cena 119E, proverio pre 5min. Jeste da bas nije u krugu dvojke, al kome je stalo do ladovine neka seda u bus/kola/bicikl i pravac NS.O njima je i bilo reci! To sto ima u cenovniku nemoj da te zavara!
Ultimo je napisao(la):...
Gde ima ovih stvarcica kod nas i koliko kostaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari