Šta je novo?

Aquarius II Liquid Cooling System

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Kakvi su utisci i sta moze da ohladi ovaj sistem da li moze bartona na 2500+ (oc3200+) da ohladi i sta se dobija u kompletu kolika je buka u odnosu na speeze ili spire. cheers

Tu kombinacuju moze da ohladi i Raptor kako nece onda voda?

djsp je napisao(la):
Kakvi su utisci i sta moze da ohladi ovaj sistem da li moze bartona na 2500+ (oc3200+) da ohladi i sta se dobija u kompletu kolika je buka u odnosu na speeze ili spire. cheers
Gde ima ovih stvarcica kod nas i koliko kostaju.

Crni je napisao(la):
...

Za 119€ ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=44338
spavas na casu ctp;

Mislis da ima tamo? ;)

CAR je napisao(la):
...

Mislis da ima tamo? ;)
:p :D :D
Sad sam ih bas zvao i za sta god sam pitao nisu imali :whip
Pocinjem da verujem da nemaju nista sa onog spiska :beat:
A na pitanje "Kad cete dobiti?" odgovor je bio "Nemamo pojma. Ocekuje se ovih dana..." :mrgreen:

Crni je napisao(la):
...

A na pitanje "Kad cete dobiti?" odgovor je bio "Nemamo pojma. Ocekuje se ovih dana..." :mrgreen:
Ko sada nije uradio domaci :beat:

Sve to sto je bilo je, koliko je meni poznato, razgrabljeno. Ja sam isao istog dana kada je stiglo da bih kupio (ne Aquarius :) )

delimir je napisao(la):
Sve to sto je bilo je, koliko je meni poznato, razgrabljeno. Ja sam isao istog dana kada je stiglo da bih kupio (ne Aquarius :) )
Naravno kad je poruceno od svega po 5-6 komada, da ce da ode za dan. Samo mi nije jasno ko je isplanirao takvu nabavku!

Crni je napisao(la):
...

Si vid'o?!!!
Sta sam ti rekao...

Secas se kakav sam opisni pridev upotrebio u onom PM-u... opet mi se vrzma po glavi :beat:

Kome bas treba i koga ne mrzi neka pogleda u Piramidi ili u BP Compu u N.Sadu. U Piramidi je bilo pre neki dan a i BP od pre neki dan ima Aquarius II u cenovniku, a ko zna mozda i u magacinu.

medans je napisao(la):
Kome bas treba i koga ne mrzi neka pogleda u Piramidi ili u BP Compu u N.Sadu. U Piramidi je bilo pre neki dan a i BP od pre neki dan ima Aquarius II u cenovniku, a ko zna mozda i u magacinu.
O njima je i bilo reci! To sto ima u cenovniku nemoj da te zavara!

shone190 je napisao(la):
...

Naravno kad je poruceno od svega po 5-6 komada, da ce da ode za dan. Samo mi nije jasno ko je isplanirao takvu nabavku!

Pa verovatno je to da se opipa puls trzista :mrgreen: A kasnije ce biti veca isporuka. Mislim, meni je tako logicno - tako bih uradio.

O njima je i bilo reci! To sto ima u cenovniku nemoj da te zavara!
Pyramid shop, u TC Lupus u Novom Sadu, imaju jos Aquarius II, cena 119E, proverio pre 5min. Jeste da bas nije u krugu dvojke, al kome je stalo do ladovine neka seda u bus/kola/bicikl i pravac NS.

Vrh Dno