Šta je novo?

aprilski broj sveta kompjutera

Gavri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2002
Poena
619
kupio sam aprilski broj sveta kompjutera i video da su cak deset strana pnovljene.i zbog toga u svetu igara nema opisa igre meseca i jos nekih.nista mislio sam otisao sam koda prodavacice.i ona mi je dala da sve casopise koji su stigli i svi su imali istu gresku.obisao sam malo trafike po gradu i isti slucaj.najvise sam se iznervirao jer je pola prostora za opise igara izgubljeno zahvaljujuci replikama.

A reci mi kakve to veze ima sa nama. Ček da pogledam..... pa ova lokacija uopšte nije www.sk.co.yu, ovo beše benchmark forum i soba u njemu koja se zove games, u čijem opisu ne stoji ‚‚žalbe povodom dupliranih strana u aprilskom svetu kompjutera‚‚?

Hajde malo da se konsolidujemo, svet kompjutera ima odličan sajt, vrlo je verovatno da tamo ima neki deo za žalbe...

Nema greske!

Ni kod mene nema greske. Mora da je tebi uletela neka skart verzija.,)

Nema greshke, inache inovacije u vezi SK su za svaku pohvalucheers

Kod mene je greska druge prirode. U opisu jedne igre stoji kao preporucena konfiguracija DirectX 8.1 kompatibilna kartica (Geforce2 32 MB). Ne secam se ko je pisao (verovatno ona sveznalica Kuzmanovic)...

Sale, daj objasni im tamo da GF2 nema Pixel i Vertex Shadere :p

Kod mene nema gresaka. A inace neka nastave sa "reformom" casopisa, bas su ga bili srozali na najnize grane od kada ga kupujem (´89.god.). Cele protekle godin sam ga kupovao iz ciste navike (moglo mi se jer kosta tricavih 70 din.). Nesreca SK je sto nije ni "gejmerski" ni "ozbiljni" vec nesto izmedju i u tome se gubi. Mada je za pocetnike mozda najlogicnije resenje.

Za nekoga je to mana, nekome prednost.
SK nije orijentisan za high end korisnike, niti za cistokrvne gamere.
Vec za one koji vole od svacega po malo.
Takvih je srecom najvise pa je SK i ubedljivo najtiraznija novina.
I da, prodaje se sve sto se odstampa, izuzev naravno predvidjene remitende.
Ovo navodim jer cim pomenem tiraz, ima onih koji kazu "a koliko se od toga stvarno proda".

Pozdrav!

p.s. ovaj thread bi stvarno trebalo zatvoriti, sk stvarno nema vece za benchmarkom. Ja necu, ipak je to moj casopis :)...

Kad si pre postao vlasnik... ? :D

Zatvoreno....

Nazad
Vrh Dno