Šta je novo?

application error - why?

Da nemas Kaspersky? Meni je on stvarao identican problem sa startovanjem fajlova, a i "klao" se sa Comodom pa sam imao probleme sa konektovanjem na dialup-u - konektujem se jednom i sve OK, diskonekt, pa sledeci put kad se konektujem nemam protoka (to je neki njihov interni problem, posto je i AOL AVS, koji je free Kaspersky, imao iste simptome).

Dakle, kada sam deinstalirao Kaspersky, sve je proradilo normalno, vise ni jednu gresku nisam dobio.

Poslednja izmena:
Meni se slicno desava na poslu sa Win2000, samo pise "memory could not be 'read'", al` dobri stari restart resava.

Da nemas Kaspersky? Meni je on stvarao identican problem sa startovanjem fajlova, a i "klao" se sa Comodom pa sam imao probleme sa konektovanjem na dialup-u - konektujem se jednom i sve OK, diskonekt, pa sledeci put kad se konektujem nemam protoka (to je neki njihov interni problem, posto je i AOL AVS, koji je free Kaspersky, imao iste simptome).

Dakle, kada sam deinstalirao Kaspersky, sve je proradilo normalno, vise ni jednu gresku nisam dobio.

nemam kaspersky vec 6.mes. koristim nod32 koji radi kao mutav, tj. javi se samo ponekad vrlo retko. Koristim besplatan ashampoo firewall, ali rekoh da probam comodo i eto ti sra..nja. Ko me tero' :crash:

Meni se slicno desava na poslu sa Win2000, samo pise "memory could not be 'read'", al` dobri stari restart resava.

ja imam winXP i moram reci da "dobri stari restart" kod mene nista ne resava, ranije mi je sistem restorre znao da pomogne kad naidjem na sl. problemcic ali sad ni to nije dalo rezultate. dali je negde registar baza "pukla" u nekom segmentu. dali da uradim repair winxp, ali servis pack 2 mi se instalira posebno, da i to nestvori neke neugodnosti preko svih ovih? Sta da radim?

Pa probaj nekim registry cleaner-om prvo, nakon toga probaj samo da pretrcis SP2 (to obicno pomogne)...

Ako ni to ne uspe, ostaje samo backup/format/reinstall...

Pa probaj nekim registry cleaner-om prvo, nakon toga probaj samo da pretrcis SP2 (to obicno pomogne)...

Ako ni to ne uspe, ostaje samo backup/format/reinstall...

pustio sam 2-3 reg.cleaner-a pa repair XP pa reinstal SP2 i drajvere za plocu graf.,directX pa reinstal nevaljalih programa i gle cuda ovaj put se ispravno pokrenuse programi. Plasim se da opet probam onaj pakosni comodo firewall. Ostacu kod ashampoo, besplatan je, a skeniranjem kompa nod32 ne pronalazi nikakve viruse vec neko vreme. OK hvala na pomoci

Nazad
Vrh Dno