Šta je novo?

Apple Watch

Ja se nadam da ce promeniti način kačenja narukvica, pa da u kompaktnijem kućištu izbace istu dijagonalu Ultra 3. Imam dve godine 6th gen... i baš bi mi dobrodošao upgrade.

@Lemaja
Ja ti verujem da nije prevelik i predebeo, ali ovako na slikama zaista deluje prevelik.
Inače ja imam SE2 44mm (podlaktica obima 37cm, zglob možda 20, nisam merio), na mojoj ruci uživo izgleda kao da je manji model od 40mm (na slikama deluje veći), sledeći će biti Ultra 3, biće taman. Ultra nije za žene, ali većini muškaraca mislim da bi odgovarala.

Jel imaš AC za sat?

Ti nemaš tvoj se grebe, ja imam moj se ne grebe :D

Tačno da nemam AC i moj bi tako izgledao.

I ja moj AW7 full koristim 😁
IMG_5375.jpeg

Трчи ли неко само са сатом који је повезан на неку од апликација за праћење (strava, adidas running, runtastic)?
Колико је сам по себи тачан, и при пребацивању дистанце у те апликације, да ли се нешто мења, смањују се километри или слично?

Дешава ми се то са хуавеи сатом и андроид телефоном, а штура су објашњења на нету око тога, па ме занима како то изгледи у јабука екосистему.

kod ultre toga nema :)
vrv nema ni kod stainless steel 9-ke, ali obzirom da je cena skoro ista, ultra ftw

Koliko traje baterija na ultri kad bi se sve pogasilo od opcija, da pokazuje samo vreme? To mi je jedino treba i da mi broji korake. :D

Vidim da kacite slike prilično ogrebanih satova, jel regularan AW 7,8,9 isto izdrzljiv kao SE2 ili je kvalitetniji?

Već 5 godina sam na AW, prvo SE sada AW8, spavam sa njim, radim sa njim, treniram sa njim i nikad nikakvu ogrebotinu nisam imao.
Inače, za ovu objavu u vezi sudara, baš me zanima kako je reagovala ekipa hitne pomoći na poziv

Mene su zvali posle desetak minuta. Telefon je reagovao. Kod nas se desilo

Kakav je poziv stigao do njih? I šta se dešava ako je vozač izgubio svest, ne javlja se na telefon, kako dobijaju info o lokaciji

Da li je moguće da su ukinuli podršku za SE1 koji postoji malo manje od 4 godine??? Kao i seriju 5 i niže? Idiotizam.

Je l ima neko još da je isto ili barem približno bolestan kao ja? 🙂
Sreća samo su milanese i sport band original...
Takođe, baš raduju glasine o promeni načina kačenja narukvica na sat 😂

Prilozi

• IMG_0043.jpeg
    IMG_0043.jpeg
    256.4 KB · Pregleda: 93
  • IMG_0039.jpeg
    IMG_0039.jpeg
    620.3 KB · Pregleda: 83
  • IMG_0040.jpeg
    IMG_0040.jpeg
    442.2 KB · Pregleda: 74
Ima nas jos :D Ja doduse imam samo 2 originalne, ostalo derivati iz Kine :D Okacicu sliku ali mislim da ih imam nekih 10-15.
Pre 2 nedelje sam presao na drugi sat kao daily driver, tu ih imam 5 trenutno

Žena i ja imamo 27 narukvica za svoje satove (oba su S7). Doduše, neke samo ona može da nosi zbog boje ali dosta narukvica nosimo oboje (bar 2/3).

Da li AW radi dobro sa android telefonima? Konkretno mislim na senzor za merenje pulsa i svega ostalog u vezi srca?

Da li AW radi dobro sa android telefonima? Konkretno mislim na senzor za merenje pulsa i svega ostalog u vezi srca?
Senzor je senzor, radice i kravi da vezes oko noge, ali sa AW ono sto dobijas je prateci softver i ono sto zapravo (donekle) opravdava suludu cenu apple wearablesa. Ta integracija sa svakodnevnim koriscenjem ajfona i fizickom aktivnoscu je ono sto se isplati.

Ukratko: ne radi dobro.

Naravno da ne radi, dovoljno je 2 sekunde na Guglu da dobijes taj odgovor.

Nazad
Vrh Dno