Šta je novo?

Apple vs QT Lite/Alternative?

nekoime

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.07.2009
Poena
169
On July 15, 2010, Quicktime Alternative was removed from the official website, and on July 25, 2010 QT Lite followed suit. The reason for this remains unknown as of July 25, 2010, although previous take-downs, as well as the separation of the Quicktime components from the K-Lite Mega Codec Pack, were prompted by legal threats from Apple Inc.

http://en.wikipedia.org/wiki/QuickTime_Alternative

QuickTime ima 5 programa unutar svog instalera koji su POTPUNO NEPOTREBNI za funkcionisanje tog plejera.

Oni su ga uklonili sa sajta. Ali će uvek neko moći da ga nađe bilo gde i bilo kad.

A ja to bundlovano đubre koji je potpuni trash od verzije 7.1 sigurno neću instalirati. Koristiću QuickTime alternative ili lite uvek.

Možda kompanija Apple ima ime, ali će, kako je krenulo, da propadne vrlo brzo kako se ponaša prema svim kompanijama koje su posredno ili neposredno u njihovom okruženju.

Nikad nisam koristio duže njihove proizvode a od kako sam ovo pročitao teško da ću ikada više.

Poslednja izmena od urednika:
QuickTime na Windowsu je najgore đubre. Zeznuo sam se pa sam instalirao ceo paket (gomila nekakvih Apple propratnih aplikacija support/update tipa). Više nisam u stanju da to đubre uklonim jer prijavljuje greške pri uninstall-u. Dobro je pa mi ne smeta previše ali više nikad neću instalirati ništa od Apple softvera na Windows. Ko zmiju da ubaciš u kokošinjac!

Ja o tome celo vreme pričam ali izgleda džabe.

Poslednja verzija bez tih zezalica je QuickTime 7.1 i radi samo na XP-u a 99% nećeš imati problema sa integracijom sa FireFox-om (za Operu, Safari i Chrome ne znam), ne instalira dodatne programe i update.

Jedino što se uvek pokreće sa podizanjem sistema i radi u tray-u sa pozadinskim procesom.

Ko želi QuickTime 7.1 (samo XP!!!) neka ga skine ovde.

Poslednja izmena:
Poslednja verzija bez tih zezalica je QuickTime 7.1 i radi samo na XP-u a 99% nećeš imati problema sa integracijom sa FireFox-om (za Operu, Safari i Chrome ne znam), ne instalira dodatne programe i update.

Jedino što se uvek pokreće sa podizanjem sistema i radi u tray-u sa pozadinskim procesom.

Ko želi QuickTime 7.1 (samo XP!!!) neka ga skine ovde.
QT Lite sadrži QuickTime 7.66.71.0, tako da je ipak bolje rešenje (imho).

QuickTime na Windowsu je najgore đubre. Zeznuo sam se pa sam instalirao ceo paket (gomila nekakvih Apple propratnih aplikacija support/update tipa). Više nisam u stanju da to đubre uklonim jer prijavljuje greške pri uninstall-u. Dobro je pa mi ne smeta previše ali više nikad neću instalirati ništa od Apple softvera na Windows. Ko zmiju da ubaciš u kokošinjac!

Ja bash hteo da napisem ovo,ali rekoh,daj da tresnem search,mozda samo ja tako mislim ,kad ono-medjutim :) :D Stvarno ne postoji vece djubre od QT for Win :mad: :vomit: Instalirao sam ga zbog njihovog prokletog .mov formata... Ni njega ne otvara kako valja :crash::mad: ...a najvise me nervira inegracija u FF,i iako sam obrisao QT i cak asocijacije u FF sredio da me ne upucuje na QT i dalje brljavi i smara... Jel je izmislio neko u medjuvremenu neki tool da se ova poshast kompletno do zadnjeg traga brishe iz Win-a? ...ali osecam da ce pasti stari dobri reinstall :D

Nazad
Vrh Dno