Ima više od 10 serija i 5 filma, ali ni Max i Netflix kod nas nisu mnogo bolji sa sadržajem jedino što je Max besplatan preko operatera a Netflix dosta povoljniji preko Nigerije ili Turske. Takođe možeš da rentaš nove filmove za 150 din. ili ih kupiš za 870 što mi je mnogo praktičnije nego da idem u bioskop.Nema ono najbitnije, sadržaj. Ali tih 10 serija i 5 filma koja imaju su 4K Svašta će čovek ovde da pročita.
Radi i na Windowsu i Androidu. A TV aplikacija ima i za Windows i Android box.… Apple music baza spotova i muzikr je respektabilna i aplikacija odlično implementirana na svakom njihovom uredjaju… kao i AppleTv+ - mada ne velika, prilično kvalitetna…
Ima više od 10 serija i 5 filma, ali ni Max i Netflix kod nas nisu mnogo bolji sa sadržajem jedino što je Max besplatan preko operatera a Netflix dosta povoljniji preko Nigerije ili Turske. Takođe možeš da rentaš nove filmove za 150 din. ili ih kupiš za 870 što mi je mnogo praktičnije nego da idem u bioskop.
Radi i na Windowsu i Androidu. A TV aplikacija ima i za Windows i Android box.
… čovek meša kvalitet i kvantitet… Netflix hiperprodukcija izbaci i ponešto gledljivo, ali uglavnom mi njihov sadržaj ne leži… ATV ima po malo od svega i prilično kvalitetno… plus kvalitet video streama… again…
p.s. uporedna tabela kvaliteta od pre neku godinu(sumnjam da se bitno promenilo):
Aktuelle bitrater
Nedenstående skema indeholder målinger af de mest udbredte streamingtjenester. Setup: Apple TV4K (2021) og en kablet internetforbindelse (1000/1000 Mbit). Jeg hwww.flatpanels.dk
Nisi pratio, plaćam samo 464 dinara mesečno (INR 365) ali za Apple One Family (Music, deljeni iCloud+ 200GB, TV+ i Arcade) i to kad se podeli na nas 6 u porodici ispadne samo 77.3 dinara.Nemoj da si bukvalista. Nisam stvarno mislio da imaju 10 serija i 5 filma, malo karikiram. Imaju 15 serija i 7 filma . Ako nisi shvatio, suština je bila da ne nude ništa za pare koje traže. A kad smo već kod toga, za šta plaćaš mesečnu pretplatu, ako moraš da "iznajmljueš" i "kupuješ" filmove i serija? Samo za logovanje na servis? Dakle ti mesečno plaćaš koliko? 20-30-50 evra za ovo?
Ako si mislio na mene, ne mešam ja nista. Ovaj servis za mene ima 2 ili 3 gledljive serije i to je to. Tako da kvalitete? Subjektivna stvar.
Za ove potrebe napravi turski Apple ID, oni nemaju Apple TV+ još uvek, ali tamo je najskuplji sadržaj za kupovinu 19 lira (0,5 €), a iznajmljivanje je toliko jeftino da je bukvalno kao da je džabe. Lično testirano, radi odlično.Takođe možeš da rentaš nove filmove za 150 din. ili ih kupiš za 870 što mi je mnogo praktičnije nego da idem u bioskop.
Just a heads-up, u TR je rentanje/kupovanje mnogo jeftinije. Rentanje je max 0.13e, a kupovina max 0.50e (nema skupljeg od toga).Takođe možeš da rentaš nove filmove za 150 din. ili ih kupiš za 870 što mi je mnogo praktičnije nego da idem u bioskop.
Pretplatu plaća za streaming servis TV+. Rentanje se ne ubraja u to niti se ikad ubrajalo (postojalo i pre tog servisa). I Amazon na stranim tržištima rentuje i prodaje filmove pored Prime pretplate.A kad smo već kod toga, za šta plaćaš mesečnu pretplatu, ako moraš da "iznajmljueš" i "kupuješ" filmove i serija? Samo za logovanje na servis? Dakle ti mesečno plaćaš koliko? 20-30-50 evra za ovo?
Iskreno nisam do sada ni znao šta su iTunes Extras.Turci nemaju iTunes Extras, tako da ništa... 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari