nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
A koliko je mesečna/godišnja pretplata preko Indije i Turske?
Preko Indije je godisnja 999 rupija...oko 10 evra. Za Tursku ne znam.A koliko je mesečna/godišnja pretplata preko Indije i Turske?
U turskoj nije dostupan Apple TV+, samo kupovina/rentiranje.Za Tursku ne znam.
Uloguj se na taj nalog preko Apple Music app i pokušaj tu redeemovati kod. Ako ni tu ne prodje, javi se G2A.Mala pomoc uzeo pre 2 dana preko g2a itunes gift card, medjutim ne mogu da reedemumem na appletvplus india! Sta mi je ciniti ? Treba ili ne treba VPN ? Uredno sam do sada tako radio na par meseci bez vpna usao u account india i tamo reedeovao gift code! Moja kartica tj gift code ima 16 digit broja i slova u dva navrata!
Tema ima 7 stranica nije tesko da se prelista, pisao je vec nekoJe l neko moze da napise tutorijal kako da se uradi pretplata na Apple TV sa androida i sa iPhone ? Naravno gde je najeftinije.
Sa Androida ne znam, a sa iPhone-a ti treba samo turski ili indijski Apple ID, dopuniš ga preko vaučera (Turgame za turski, Amazon.in za indijski) i pretplatiš se. Ako ti trebaju i usluge koje nudi Apple One, dostupan je preko indijskog naloga za oko 2 evra mesečno i to je mnogo isplativije od solo pretplate na Apple TV+.Je l neko moze da napise tutorijal kako da se uradi pretplata na Apple TV sa androida i sa iPhone ? Naravno gde je najeftinije.
Pretpostavljam da Apple One nema godisnju pretplatu ? I pretpostastvaljam da mi treba neki iphone da to uradim ?Sa Androida ne znam, a sa iPhone-a ti treba samo turski ili indijski Apple ID, dopuniš ga preko vaučera (Turgame za turski, Amazon.in za indijski) i pretplatiš se. Ako ti trebaju i usluge koje nudi Apple One, dostupan je preko indijskog naloga za oko 2 evra mesečno i to je mnogo isplativije od solo pretplate na Apple TV+.
Tako je, nema godišnje pretplate, a potreban je iPhone za aktivaciju.Pretpostavljam da Apple One nema godisnju pretplatu ? I pretpostastvaljam da mi treba neki iphone da to uradim ?
Tako sam i uradio,nadam se da ce aplikacije koje sam skidao sa primarnog id da se updatuju iako je sad drugi id u media i purchaseIz mog iskustva to Family deljenje kod Apple-a funkcioniše samo za iCloud pretplatu. Ja imam turski Apple ID na kojem mi je iCloud 2 TB pretplata (uz još nekoliko pretplata) i primarni srpski Apple ID koji sam na foru dodao u porodicu sa tim turskim (promenio sam mu privremeno region samo za dodavanje). Srpski ID može da koristi samo iCloud pretplatu u okviru porodice, iako je uredno i za druge pretplate podešeno da se dele.
To možeš zaobići tako što ćeš na tom iPad-u prijaviti indijski Apple ID na kom je ATV+ pretplata pod "Media and Purchases" u podešavanjima, pa ćeš tako dobiti pristup ATV+ iako će na iPad-u i dalje kao primarni nalog biti prijavljen taj SAD.
Čak i da si se u potpunosti izlogovao sa primarnog ID-ja, aplikacije bi se i dalje nastavile da apdejtuju.Tako sam i uradio,nadam se da ce aplikacije koje sam skidao sa primarnog id da se updatuju iako je sad drugi id u media i purchase
Meni trazi password za ID koji sam koristio za pojedine aplikacije, iako sam ulogovan sa drugim ID-jemČak i da si se u potpunosti izlogovao sa primarnog ID-ja, aplikacije bi se i dalje nastavile da apdejtuju.
Ne treba VPN.Stavio sam moj nalog na USA, sve je na USA sto moze da bude i idalje na ATV nemam nista niti mogu da kupim ATV, jel je potreban VPN ili kako?
Svuda je US, i u settings i u app store sa usa adresomNe treba VPN.
Da li si samo u Settings promenio region na US ili si i kroz App Store išao promeniti region Apple ID-ja (uz dodavanje američke adrese itd)?
Znam, uzeo sam samo da testiram da li sve ovo radi kako treba, uzeo sam i prebacio sam moj nalog na usa, mozda bi trebalo da pravim novim ID ali mi to onda ne ide u glavu jer bi uvek morao da koristim druge ID, ili samo ja nisam skapirao kako sta funkcionise?I što bi plaćao ATV+ preko US naloga kada za 5 puta manje možeš da dobiješ 50 GB iCloud-a, Apple Music, ATV+ i Arcade preko Indije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari