Šta je novo?

Apple TV+

Mala pomoc uzeo pre 2 dana preko g2a itunes gift card, medjutim ne mogu da reedemumem na appletvplus india! Sta mi je ciniti ? Treba ili ne treba VPN ? Uredno sam do sada tako radio na par meseci bez vpna usao u account india i tamo reedeovao gift code! Moja kartica tj gift code ima 16 digit broja i slova u dva navrata!

Daj kod mene da probamo, možda će hteti... 😁 Ne treba VPN, možda je kod neispravan. Ako ne prolazi, obrati se G2A podršci. Probao si na iPhone-u ili kako?

Mala pomoc uzeo pre 2 dana preko g2a itunes gift card, medjutim ne mogu da reedemumem na appletvplus india! Sta mi je ciniti ? Treba ili ne treba VPN ? Uredno sam do sada tako radio na par meseci bez vpna usao u account india i tamo reedeovao gift code! Moja kartica tj gift code ima 16 digit broja i slova u dva navrata!
Uloguj se na taj nalog preko Apple Music app i pokušaj tu redeemovati kod. Ako ni tu ne prodje, javi se G2A.

Je l neko moze da napise tutorijal kako da se uradi pretplata na Apple TV sa androida i sa iPhone ? Naravno gde je najeftinije.

Citao sam sve je onako pisano s brda s dola. Zato i pitam da li moze neko da napravi krsten tutorijal kao sto ima za Netflix na primer.

Je l neko moze da napise tutorijal kako da se uradi pretplata na Apple TV sa androida i sa iPhone ? Naravno gde je najeftinije.
Sa Androida ne znam, a sa iPhone-a ti treba samo turski ili indijski Apple ID, dopuniš ga preko vaučera (Turgame za turski, Amazon.in za indijski) i pretplatiš se. Ako ti trebaju i usluge koje nudi Apple One, dostupan je preko indijskog naloga za oko 2 evra mesečno i to je mnogo isplativije od solo pretplate na Apple TV+.

Sa Androida ne znam, a sa iPhone-a ti treba samo turski ili indijski Apple ID, dopuniš ga preko vaučera (Turgame za turski, Amazon.in za indijski) i pretplatiš se. Ako ti trebaju i usluge koje nudi Apple One, dostupan je preko indijskog naloga za oko 2 evra mesečno i to je mnogo isplativije od solo pretplate na Apple TV+.
Pretpostavljam da Apple One nema godisnju pretplatu ? I pretpostastvaljam da mi treba neki iphone da to uradim ?

Sub on Twitch and get 3 months of free Apple TV+

Moze li se platiti pretplata za celu godinu ako imam rupije na balansu,ili skida sa balansa mesec za mesec?

Ako se dobro sećam, može da se plati godišnja pretplata ako plaćaš samo za Apple TV+, ali ako uzmeš Apple One (ja ga koristim), onda nema opcije za godišnju pretplatu, već svakog meseca skida sa balansa nešto manje od 200 rupija. Sad kad bolje razmislim, ja sam imao prethodno uplaćenu godišnju pretplatu na ATV+, pa sam onda prešao na Apple One i uredno su mi refundirali razliku na balans.

Napravio sam india apple id na mac-u,napravio sam amazon india acc i kupio 1000 rupija,reedemova sam kod preko maca ,i aktivirao onih 7 dana free apple tv+ preko apple tv 4k.E sad na mac-u sam sa indi naloga napravio family sharing,i dodao jedan apple id koji je usa nalog,ipad je u pitanju.Sve sam aktivirao i povezao familiju,ali sa tog ipada ne moze da se gleda apple tv+ iako imam placenu pretplatu preko indi,pise za svaki film aktiviraj 7 dana free pa placaj 9.99$.Gde gresim?

Prilozi

• Screenshot 2024-08-26 at 11.42.05.png
    Screenshot 2024-08-26 at 11.42.05.png
    79.6 KB · Pregleda: 15
Ne moze da se pravi familija ako je indija id,jer trazi za share da se uplati lova direktno preko indi banke ili neki upi na taj id.Mozete napraviti familiy,ali ne moze da se sheruje nista dok se to ne verifikuje.

Iz mog iskustva to Family deljenje kod Apple-a funkcioniše samo za iCloud pretplatu. Ja imam turski Apple ID na kojem mi je iCloud 2 TB pretplata (uz još nekoliko pretplata) i primarni srpski Apple ID koji sam na foru dodao u porodicu sa tim turskim (promenio sam mu privremeno region samo za dodavanje). Srpski ID može da koristi samo iCloud pretplatu u okviru porodice, iako je uredno i za druge pretplate podešeno da se dele.

To možeš zaobići tako što ćeš na tom iPad-u prijaviti indijski Apple ID na kom je ATV+ pretplata pod "Media and Purchases" u podešavanjima, pa ćeš tako dobiti pristup ATV+ iako će na iPad-u i dalje kao primarni nalog biti prijavljen taj SAD.

Ako nekom znaci informacija, regularan finski apple one (komplet - icloud 2TB, apple tv+, apple music...) radi family sharing na 6 naloga, od kojih je jedan moj, bio nekad u UK, ali sam ga prebacio na Finsku da bi probali da li sve radi. Radi TV, music, icloud, ostalo nisam probao... Jedino je pretplata oko 37$ mesecno...

Iz mog iskustva to Family deljenje kod Apple-a funkcioniše samo za iCloud pretplatu. Ja imam turski Apple ID na kojem mi je iCloud 2 TB pretplata (uz još nekoliko pretplata) i primarni srpski Apple ID koji sam na foru dodao u porodicu sa tim turskim (promenio sam mu privremeno region samo za dodavanje). Srpski ID može da koristi samo iCloud pretplatu u okviru porodice, iako je uredno i za druge pretplate podešeno da se dele.

To možeš zaobići tako što ćeš na tom iPad-u prijaviti indijski Apple ID na kom je ATV+ pretplata pod "Media and Purchases" u podešavanjima, pa ćeš tako dobiti pristup ATV+ iako će na iPad-u i dalje kao primarni nalog biti prijavljen taj SAD.
Tako sam i uradio,nadam se da ce aplikacije koje sam skidao sa primarnog id da se updatuju iako je sad drugi id u media i purchase

Čak i da si se u potpunosti izlogovao sa primarnog ID-ja, aplikacije bi se i dalje nastavile da apdejtuju.
Meni trazi password za ID koji sam koristio za pojedine aplikacije, iako sam ulogovan sa drugim ID-jem

Moguce ako te aplikacije nema u tom storu na koji je logovan drugi ID

@CR77 Baš kako kolege kažu :) Meni se najnormalnije ažuriraju sve aplikacije, jedino što mi povremeno zatraži lozinku za nalog pomoću kojeg je skinuta neka aplikacija, a koji trenutno nije prijavljen na telefonu.

Stavio sam moj nalog na USA, sve je na USA sto moze da bude i idalje na ATV nemam nista niti mogu da kupim ATV, jel je potreban VPN ili kako?

Stavio sam moj nalog na USA, sve je na USA sto moze da bude i idalje na ATV nemam nista niti mogu da kupim ATV, jel je potreban VPN ili kako?
Ne treba VPN.

Da li si samo u Settings promenio region na US ili si i kroz App Store išao promeniti region Apple ID-ja (uz dodavanje američke adrese itd)?

I što bi plaćao ATV+ preko US naloga kada za 5 puta manje možeš da dobiješ 50 GB iCloud-a, Apple Music, ATV+ i Arcade preko Indije.

I što bi plaćao ATV+ preko US naloga kada za 5 puta manje možeš da dobiješ 50 GB iCloud-a, Apple Music, ATV+ i Arcade preko Indije.
Znam, uzeo sam samo da testiram da li sve ovo radi kako treba, uzeo sam i prebacio sam moj nalog na usa, mozda bi trebalo da pravim novim ID ali mi to onda ne ide u glavu jer bi uvek morao da koristim druge ID, ili samo ja nisam skapirao kako sta funkcionise?

Napraviš novi Apple ID na Indiju, dodaš billing adresu iz Indije obavezno (pravu adresu, hotel neki), uzmeš iTunes dopunu na indijskom Amazonu, dopuniš taj nalog i pretplatiš se na Apple One za cca 2 € mesečno. Prijaviš se onda tim indijskim nalogom na telefonu pod "Media and Purchases" i imaš sve te usluge, a na telefonu ti je i dalje prijavljen primarni Apple ID.

Nazad
Vrh Dno