Cira84
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2022
- Poena
- 65
Palo mi je na pamet da započnem ovu temu pošto vidim da Apple TV kao uređaj nije baš najbolje propraćen na ovom forumu. Usled nedostatka klasičnih Tv aplikacija poput EON-a, IRIS-a, i sl. Potpuno smo okrenuti IPTV aplikacijama kada se radi o gledanju TV uživo.
Do sada sam isprobao nekoliko besplatnih verzija i mogu da kažem da ni jedna nije 100% zadovoljila moje potrebe.
Evo nekoliko dostupnih varijanti:
IPTV Smarters Lite - besplatna aolikacija ali vrlo skromnog interfejsa i sa ekstremno neinutuitivnim komandama;
OTT player tv -besplatna ali sa vrlo komplikovanim dodavanjem lista i nemoguće je dodati veće liste, naročito ako imaju veliku videoteku;
Prime IPTV - besplatna app Ali vrlo konfuzan redosled kanala…
Od plaćenih aplikacija vidim da postoji veliki izbor kao što su:
Tivimax (vrlo sličan Tivimate-u), iSTB, Snappier, UHF, IPTVX, IBO player itd…
Ideja je da u ovoj temi decimo iskustva sa plejerima koje koristimo, pomažemo jedni drugima i eventualno delimo pretplate.
Smatram da je veilla šteta oto je ovako dobar uređaj kao što je Apple TV potpuno zanemaren od strane domaćih pružalaca TV usluga i da možemo bar na ovaj način da izvučemo maksimum iz njih.
Do sada sam isprobao nekoliko besplatnih verzija i mogu da kažem da ni jedna nije 100% zadovoljila moje potrebe.
Evo nekoliko dostupnih varijanti:
IPTV Smarters Lite - besplatna aolikacija ali vrlo skromnog interfejsa i sa ekstremno neinutuitivnim komandama;
OTT player tv -besplatna ali sa vrlo komplikovanim dodavanjem lista i nemoguće je dodati veće liste, naročito ako imaju veliku videoteku;
Prime IPTV - besplatna app Ali vrlo konfuzan redosled kanala…
Od plaćenih aplikacija vidim da postoji veliki izbor kao što su:
Tivimax (vrlo sličan Tivimate-u), iSTB, Snappier, UHF, IPTVX, IBO player itd…
Ideja je da u ovoj temi decimo iskustva sa plejerima koje koristimo, pomažemo jedni drugima i eventualno delimo pretplate.
Smatram da je veilla šteta oto je ovako dobar uređaj kao što je Apple TV potpuno zanemaren od strane domaćih pružalaca TV usluga i da možemo bar na ovaj način da izvučemo maksimum iz njih.