Šta je novo?

Apple TV aplikacije

Cira84

Poštovan
Učlanjen(a)
18.05.2022
Poena
65
Palo mi je na pamet da započnem ovu temu pošto vidim da Apple TV kao uređaj nije baš najbolje propraćen na ovom forumu. Usled nedostatka klasičnih Tv aplikacija poput EON-a, IRIS-a, i sl. Potpuno smo okrenuti IPTV aplikacijama kada se radi o gledanju TV uživo.

Do sada sam isprobao nekoliko besplatnih verzija i mogu da kažem da ni jedna nije 100% zadovoljila moje potrebe.

Evo nekoliko dostupnih varijanti:

IPTV Smarters Lite - besplatna aolikacija ali vrlo skromnog interfejsa i sa ekstremno neinutuitivnim komandama;
OTT player tv -besplatna ali sa vrlo komplikovanim dodavanjem lista i nemoguće je dodati veće liste, naročito ako imaju veliku videoteku;
Prime IPTV - besplatna app Ali vrlo konfuzan redosled kanala…

Od plaćenih aplikacija vidim da postoji veliki izbor kao što su:
Tivimax (vrlo sličan Tivimate-u), iSTB, Snappier, UHF, IPTVX, IBO player itd…

Ideja je da u ovoj temi decimo iskustva sa plejerima koje koristimo, pomažemo jedni drugima i eventualno delimo pretplate.

Smatram da je veilla šteta oto je ovako dobar uređaj kao što je Apple TV potpuno zanemaren od strane domaćih pružalaca TV usluga i da možemo bar na ovaj način da izvučemo maksimum iz njih.

Da dodam i IPTV Smarters Player Expert od besplatnih i GSE Smart IPTV Pro od ovih koje se placaju

Trenutno koristim Tivimate na Google TV, a na Apple TV najbolje iskustvo sam imao sa iPlayTV

Njega sam iz nekog razloga zaboravio da napomenem a vazi za jedan od najboljih cena/kvalitet plejera

iPlayTV je iz mog iskustva ubedljivo najbolja IPTV aplikacija za AppleTV, za vrlo skromnu cenu. Tivimax odmah iza (zamišljen kao kopija Tivimate-a sa ne tako skromnom cenom). Od besplatnih takođe obratite pažnju na Alice Player, prilicno jednostavna a kvalitetna aplikacija za gledanje TV-a

IPTV je zabranjena tema tako da se nema šta deliti. postoje i programi za druge namene. npr, neka reč o dostupnim striming servisima

Alice nije los ali je meni licno problem sto ne odvaja VOD od Live kanala, a lista koju koristim ima poprilican katalog pa bude pretrpano…
IPTV je zabranjena tema tako da se nema šta deliti. postoje i programi za druge namene. npr, neka reč o dostupnim striming servisima
Razumem ali ne govorimo o listama i sadrzajima kista vec o plejerima koji sumpotpuno regularno dostupni na App store-u a svi znamo kako je Apple tvrd na pirateriji. Postujem forum i pravila ali hajde da ne budemo “veci katolici od Pape”. Ja bi najradije na Apple TV-u koristio EON i Iris i resio problem. Takode, tema se moze koristiti i za druge aplikacije za Apple TV s obzirom da na forumu ne postoji univerzalna tema za ovaj uredjaj.

Valjda je zabranjeno deljenje listi, piraterije i inog. Kakve veze imaju plejeri sa tim? Ispada da ovde ne smemo da razmenjujemo iskustva vezana za plejere na AppleTV, a Tivimate kao takav ima svoju zasebnu temu i o njemu se piše naveliko

Poslednja izmena:
Možda ne bi bilo loše da se sve te teme spoje u jednu i nazovu AppleTV Box? Ionako se retko piše o njemu i nema nas previše koji ga koristimo, pa ne vidim svrhu više različitih tema...

Vidi da li ima TiviMax za Apple TV. Na IPadu mi se mnogo više sviđa ta aplikacija od smarters, a posebno ovih drugih sa app store.

Vidi da li ima TiviMax za Apple TV. Na IPadu mi se mnogo više sviđa ta aplikacija od smarters, a posebno ovih drugih sa app store.
Ima, koristim Lite verziju koja je prilicno obogaljena i razmisljam da li da platim Tivimax full app ili UHF premium. Na indijskom nalogu Tivimax kosta 2000 rupija trajno a UHF 1000 na godinu dana. Ne znam kakve su cene na srpskom ili turskom store-u...

Uplacen danas Tivimax, za sada su dobri utisci, povukao je backup sa iclouda sa Lite verzije.

Nazad
Vrh Dno