Šta je novo?

Apple support: [email protected]

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
U subotu, nakon sto sam procitao vest da i Apple planira da spoji Apple ID accounte (me.com, mac.com...), posaljem mail na: [email protected] nesto u stilu: nadam se da ce vase spajanje accounta proci bolje nego sto je Google uradio pre par meseci.

u ponedeljak mi stigne odgovor od "Apple Executive Relations EMEIA" i pitaju me da li imam neki problem sa Apple ID i da im ostavim broj tel.

ja im jutros odgovorim da imam ni-sam-ne-znam koliko otvorenih Apple IDijeva i da nekima ne mogu ni da pristupim.

i posle par sati zove me zena iz gore pomenutog odeljenja da vidi kako moze da mi pomogne, da pita kakve sam probleme imao sa google accountima... ... pricali jedno 10tak minuta, objasnio joj gde zapelo nakon cega je rekla da ce moj problem proslediti tehnicarima me.com odeljenja.

nakon par sati mi stigao detaljan mail o mojim accountima nakon cega sam uspeo da resim svoje probleme.

---

sad sam proguglao i vidim da svima koji pisu na: [email protected] u vezi kojekakvih problema odgovara "Apple Executive Relations EMEIA".

razmisljao sam da li da joj spomenem pregoreli iMac iz 2006. ali reko necu. ako mi nesto bude trebalo imam njen broj pa cu zvati ;)

Poslednja izmena:
da, na 064...

Lol svaka im cast za to onda:)

Nazad
Vrh Dno