- Učlanjen(a)
- 20.04.2005
- Poena
- 895
Razmišljao sam da li da stavim u okviru dodataka za Iphone ali ovo zaslužuje posebnu temu da obelezimo možda i najveću budalaštinu ikada predstavljenu u polju mobilnih telefona ( a bilo ih je, hvala Bogu)😂
Dakle, nov način da se nosi telefon ako se brinete da vas nisu primetili možete da kupite 3D džep, odnosno oni to vode kao deo garderobe u nekoj od gomile boja… cena sitnica od 150 do 230 dolara (plus porez)…
Ja bih ga nazvao Apple Pocket Ultimate, kao ultimativni dokaz da onaj ko je kupio nije bas sav svoj, ali ne sumnjam da de se prodavati kao ludo😂
Dakle, nov način da se nosi telefon ako se brinete da vas nisu primetili možete da kupite 3D džep, odnosno oni to vode kao deo garderobe u nekoj od gomile boja… cena sitnica od 150 do 230 dolara (plus porez)…
Ja bih ga nazvao Apple Pocket Ultimate, kao ultimativni dokaz da onaj ko je kupio nije bas sav svoj, ali ne sumnjam da de se prodavati kao ludo😂
Introducing iPhone Pocket: a beautiful way to wear and carry iPhone
ISSEY MIYAKE and Apple today unveiled iPhone Pocket, designed to fit any iPhone as well as all pocketable items.
www.apple.com