Šta je novo?

Apple koncept dizajn

DKphoto

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
319
Kao vatreni obozavalac appla nemogu da odlepim oci od ovoga, pocinjem da stedim:D Ko sa foruma ima mac? Ima li neko mac mini?

Prilozi

• future_imac1.jpg
    future_imac1.jpg
    26 KB · Pregleda: 357
  • future_imac2.jpg
    future_imac2.jpg
    28.5 KB · Pregleda: 400
  • future_imac3.jpg
    future_imac3.jpg
    23.7 KB · Pregleda: 386
  • future_imac4.jpg
    future_imac4.jpg
    15.1 KB · Pregleda: 353
pa ovo nije normalno nikako!!

jel moguće da ovo ima da se kupi?? koja je ovo tehnologija? kolko koštaaa??????

:d

tehnologija zvana PhotoShop ;)

Salim se stvarno fenomenalno izgleda... Kako to nije bilo u nekoj najavi nego ovako odjednom? Svaka ima cast ako ovo uskoro puste u prodaju, toliko inovacija od njih cheers ...
Sto DKphoto rece, pocinjem da stedim :D

Ovo su bile neke nezvanicne najave za iMac ako se dobro secam, ali je pitanje sta je posredi i da nije cisto necija photoshop masta.

Poslednja izmena od urednika:
Ovo sam slucajno nasao googlajuci sa pojmom "future mac":type:
Ja licno volim mac zato sto nema odvratnih kablova i sve je na jednom mestu, nema buke, krskanja.....a dizajn je.........:shock:
Za sadasnji budzet mogu jedino da zamislim sebe sa mac mini-om(on se moze i vuci posvuda):D

a i ovo cudo je....ups, ubalavih tastaturu:D kosta 1200$

Prilozi

• 1548.imgcache.jpg
    1548.imgcache.jpg
    69.4 KB · Pregleda: 171
  • ces_dell_22concept.jpg
    ces_dell_22concept.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 186
  • dell-display-port2.jpg
    dell-display-port2.jpg
    52.3 KB · Pregleda: 216
Koliko inca ima to cudo :trust:

Nego, koja je fora sa ovim Mac-om? Da li postoje neke informacije o ovome ili je cisto za lepe oci? :)
Bacam se na googlanje pa sta nadjem!

pozz

Gde naći još ovakvih koncept dizajn sličica?

Mada nasao sam ovu zanimljivu sliku Apple book-a

Prilozi

• MacBook-36.jpg
    MacBook-36.jpg
    31.5 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Kao vatreni obozavalac appla nemogu da odlepim oci od ovoga, pocinjem da stedim:D Ko sa foruma ima mac? Ima li neko mac mini?

Imam ja Mini-ja... Što?

Mada nasao sam ovu zanimljivu sliku Apple book-a

Ovo je samo dobra kompozicija okoline i desktop wallpaper-a... Ima takvih slika mali milion, samo ne mogu da se sjetim gdje sam ih gledao... Impresivnih stvari ima. Ljudi su išli dotle da ima slika na kojima se teško provaljuje gdje na slici je laptop...

a i ovo cudo je....ups, ubalavih tastaturu kosta 1200$

A ovo čudo od 1200$ je Dell-ov prototip koji je najavljen bio prije nekoliko mjeseci... DisplayPort, 22"...

Više informacija imaš ovdje i ovdje, a može da se kupi...

Ah steta, bas sam mislio da je neko modovao ekran od booka :)

Mh. Koliko se secam, gledao sam neki video kada je tip uradio upravo to. Samo je modovao obican TFT monitor, ne od notebooka. Naravno, nije imao pozadinsko osvetljenje, vec je morao da koristi postojece ambijentalno. Ali to sam gledao prilicno davno. Ruku na srce, bas i nije nesto zbog cega treba da nam vilice ostanu u polozaju dole.

Cenim ja Apple i njihove zaista izuzetne proizvode, ali... :)

Radi kao sat... Bučan je onoliko koliko mu odvrneš ventilator. Kada sam ga uzeo prvih 15 dana sam mislio da to nema hard disk u sebi, već da je SSD... :d :d :d Poslije sam se navikao. ;) A inače mi rad non stop od kada sam ga uzeo, dakle već nekih par mjeseci... Restartujem ga sa vremena na vrijeme i pičim dalje...

Odvrnes ventilator??? To sam i ocekivao...tiho... ovaj moj sanduk mi zabacuje kosu kolko duva, krci...,:mad: a ostaviti torente nocu....:bottle:

Poslednja izmena:
Vrh Dno