Šta je novo?

Apple iPod Mini 4Gb ???

overclocker

Slavan
Učlanjen(a)
29.06.2004
Poena
309
Koliko na ovom iPod-u treba da traje baterija? Zanima me realno trajanje baterije, znaci neka mi kaze neko ko vec ima ipod mini, posto znam da po specifikaciji baterija treba da traje do 18 sati ali meni drzi max 4 sata! A tek sam ga kupio... i da li baterija moze da se zameni i gde??? HVALA u napred... :wave:

Zavisi sta si kupio. Ako si kupio stariju generaciju iPod Mini-ja onda baterija traje dosta krace. Nova generacija Mini-ja je poboljsana po tom pitanju. Imas u jednom threadu ovde slike pakovanja i pratece opreme nove generacije iPod Mini-ja i tu ces videti da li ti imas 1st gen Mini ili 2nd gen iPod Mini. Otprilike ako nemas Apple kesu :) i firewire kabl onda imas staru varijantu Mini-ja... Ipak, 4 sata trajanja baterije je malo i za stari mini. Verovatno ce se stanje popraviti kako se baterija bude formirala...

Firewire se ne daje uz novu 2nd gen. minija :)
P.S. 1st gen Mini je deklarisan na rad od 8sati (el da?!)

Poslednja izmena:
Da da kesa roolez.
Najlaske da otkrijes koja ti je generacija mini(mislim iPod :D ) je da pogledas poledjinu iPoda i ako imas oznaku koliko GB-a ima Mini onda je druga generacija a ako nema oznaku onda je prva.

Za prvu je deklarisano 8h nekad i manje a za drugu 18h skoro uvek vise :)

poz

Poslednja izmena:
I am 1st

Hvala vam puno momci izgleda da je ovaj moj prva generacija pa je onda sve ureduu... :wall:
poz. :wave:

Neki od saveta da ti duze traje baterija:

1. Sto manje koristi backlight on ubija bateriju. Koristi ga samo nocu danju timer iskljuci.
2. Nemoj da ga drzis u kolima ili negde gde je toplo.Preporucuje se da se drzi na temperaturi oko 25C.

poz

Nazad
Vrh Dno