Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Mozes skinuti kod kuce offline mape na google maps i bez interneta ce te locirati. Bas sam pre mesec dana tako radio u Budimpesti. I Here mape imaju tu opciju valjda. Nisam citao temu pa se izvinjavam ako je neko vec spomenuo ovo.
Ja po navici uvek koristim 4square i Swarm kada se nadjem na nekom mestu u kojem nikad pre nisam bio. Do sada mi se nije desilo da napravim pogresan izbor, mislim samo treba citati komentare i to je poprilicno korisno za klopu.
Evo, sada ima a1 welcome interner, 10e, 5gb. Ko nema radnje blizu ili ne zeli da se cima sa aktivacijom za 5e (za koliko mogu neke MVNO da se nadju sa GB)
BTW, ne znam kakav je a1, nadam se da je neko probao vise. Drei se nije bas pokazao, iako je radio svugde gde je bitno.
I malo pitanje za drugi grad: sta je najjeftiniji prevoz od Beauvis do Pariza? ili kako se vec zove onaj wizz aerodrom