Šta je novo?

"Apocalypse Now Redux" DVD - 200 dinara! Nije oglas, vec info...

Zorro

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
660
Uz TV Novosti, 30 juna. Originalni DVD sa prevodom, of course. Ne znam kako ce to izvesti, verovatno preko nekakvog kupona (ne verujem da ce moci odmah da se uzme u kiosku), a dobija se i jedan crtac (u info-u ne pise da li DVD ili VHS). U svakom slucaju, za tu cenu i taj film stvarno vredi ustati malo ranije, za svaki slucaj...

Poslednja izmena:
Ma ne bi dao "ponos" ni za 20din, jel si ti nekad video face tih ljudi što su se cimali za one knjige. 50% njih ni ne zna da čita...

Poslednja izmena:
Ali ta prva knjiga je bila za Dz, vec sledece srede vise nije bilo frke na kioscima. Tesko da ce da bude frka za DVD jer za njega treba izdvojiti 200 dindji.

...a ionako je vecina u srbiji DVD videla samo na slici, a i ne zna sta je to...

malocas sam odgled'o reklamu i ne videh (tj. ne cuh) da se igde pominje da je to DVD. samo kazu "filmski hitovi"...

Ma ne kažem ja da neću da gledam da dođem do tih filmova, nego zoro pominje neko ustajanje malo ranije :d, please :)...

Mada, mogao bi malo kasnije da legnem, taman oko 5-6 ujutru pokupim novine, ostane mi film, a i uštedeću na toalet papiru :D...

Bane® je napisao(la):
Ma ne kažem ja da neću da gledam da dođem do tih filmova, nego zoro pominje neko ustajanje malo ranije :d, please :)...

Mada, mogao bi malo kasnije da legnem, taman oko 5-6 ujutru pokupim novine, ostane mi film, a i uštedeću na toalet papiru :D...

JA rekoh to za ustajanje onako, preventivno, a bas na konto ondasnjeg debakla sa "Imenom Ruze". Otkud znam, ovo je totalno blesava zemlja, mozda deo populacije pomisli da ce uz film dobiti i "ono na cemu se pusta" :d . Extra sto su TV Novosti djubre od novine, dakle odlicno se prodaju i bez ikakvog "poklona...

Informacija inace potice od ProVisiona, koji je izdao doticni DVD naslov kod nas. I koji sam ja pre dva meseca pazario za 800 din :wall: .

Zorro je napisao(la):
Informacija inace potice od ProVisiona, koji je izdao doticni DVD naslov kod nas. I koji sam ja pre dva meseca pazario za 800 din :wall: .

Pa kad mene nisi pitao imam li ga ;)
P.S. a i nemam ga :)

Nije mi samo jasno koliko to ljudi uopste ima dvd da bi im palo na pamet da li ima smisla sprovoditi tako nesto. Vecini ljudi je ovo korisno koliko i recimo obruc za kos ili jedna stativa gola :D

i sve to gledajuci opet ce biti penzionersko guzvanje za to, jer kad je dzabe i sirce je slatko

mikac79 je napisao(la):
i sve to gledajuci opet ce biti penzionersko guzvanje za to, jer kad je dzabe i sirce je slatko

Wait a minute, nije jabbe, kosta 200 pieces of domace valute. :D A moze biti da sam ja lose skontao (% CH3CH2OH je prety high u ovo doba vikendom) cheers

Bane® je napisao(la):
jel to etil alkohol?

Naravno. Ali blaza meshavina, neshto od cega se vid vraca posle dva dana. :D

OptiPlex je napisao(la):
Pa kad mene nisi pitao imam li ga ;)
P.S. a i nemam ga :)

Nije mi samo jasno koliko to ljudi uopste ima dvd da bi im palo na pamet da li ima smisla sprovoditi tako nesto. Vecini ljudi je ovo korisno koliko i recimo obruc za kos ili jedna stativa gola :D

Hteo sam bas DVD, znam da imas DivX...A film je 190 i kusur minuta, tako da nije imalo svrhe DVDShrink-ovati ga ;) .

Inace, mislim da akcija itekako ima smisla. Vise u pogledu ispitivanja trzista, nego zbog zarade. Ako dobro prodje, verovatno ce svakog meseca davati neki film po toj ceni. Bolje im je da u jednom taku uvale (recimo) 3-4 hiljade komada na taj nacin, nego da se mesecima muce da po standardnoj ceni prodaju nekoliko stotina komada (prosecan tiraz DVD izdanja kod nas) u radnjama. 200 dinara je jedna bioskopska ulaznica, ne verujem da nece biti zainteresovanih za DVD po toj ceni. Naravno, to vazi samo za atraktivne naslove, TUCK jos od zimus neke svoje krseve ne uspeva da rasproda po 299 dinara...

Poslednja izmena:
Jes', jes', ipak je DVD, izvinjavam se...
Nadam se da ce biti filmova vrednih paznje :)

Ovo je stvarno dobra akcija, ako bude kvalitetnih filmova. A sto se tice toga da kod nas malo ljudi ima DVD, mislim da to vise nije istina, pa DVD plejeri sada vec kostaju po 60-70 evrica, a to je i postao omiljen poklon za svadbe i sl. ;)

Ja sam mog Asusa dobio za rođendan :d :smoke:

DVD je bre keva! Ljudi su se godinama za*ebavali sa video kasetama, gledali izlizane naslove koji su propadali od stajanja... i najzad dočekasmo tehnologiju pristupačnu svima, a naši divni domaći distributeri kresnu cenu šest puta veću cenu od VHS-a, opet stvarajući slojeve među masama - sirotinju koja menja divikse i buržuje koji gledaju devedeove na svojim vajd-skrin televizorima...

Realno, film na DVD-u i u slobodnoj prodaji ne bi trebalo da košta više od 700 dinara. Da su distributeri pametni pa da obore cene, prodaja bi im cvetala. Ovako imamo prodavnice i video klubove sa DVD naslovima kojima niko ne prilazi jer ne sme, i rasprodaje na kojima se prodaju raspad filmovi za trista dindži, posle tri godine truljenja u neotvaranoj kutiji...

Enivej, ako ti diskovi za 200 dindži budu ičemu valjali, eto njima još jednog kupca... ako ništa, tariguz iz tv novosti lepo prijanja (mada ostaju slova :d )...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Realno, film na DVD-u i u slobodnoj prodaji ne bi trebalo da košta više od 700 dinara. Da su distributeri pametni pa da obore cene, prodaja bi im cvetala.

:shock:
'Si ti lood, znas li ti koliko kostaju dvdovi bilo gde ? Kod nas su jos cene i dobre, ~1390 dinara, pa nigde u svetu nisu ispod 20€ za iole sta novije, da ne pominjem da su hitovi u velikoj meri preko 25€

Druga je stvar sto se neki filmovi ne prodaju po 3-4 godine pa ih daju na snizenju da uzmu makar sta. To ne znaci da svaki film moze da kosta 700 dinara i da su te rasprodaje "prava" cena...

OptiPlex je napisao(la):
:shock:
'Si ti lood, znas li ti koliko kostaju dvdovi bilo gde ? Kod nas su jos cene i dobre, ~1390 dinara, pa nigde u svetu nisu ispod 20€ za iole sta novije, da ne pominjem da su hitovi u velikoj meri preko 25€

Jeste, ali to je ovde desetina plate, a na zapadu 1/100... :d

Sa' ce da padne flame... :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Jeste, ali to je ovde desetina plate, a na zapadu 1/100... :d
Onda da se preselimo u Zair, tamo je to pola plate :d
Ima da dobijamo najnovije hitove po 100 din :bottle:

Poslednja izmena:
Od Politike i DVD-a 30. juna nece biti nista! :d

Pooolaaaaako jos jedanput procitaj prvi post ;)

Bane® je napisao(la):
Ma ne bi dao "ponos" ni za 20din, jel si ti nekad video face tih ljudi što su se cimali za one knjige. 50% njih ni ne zna da čita...
u vezi tih faca koji kupuju knjige sa novinama: devojka ima trafiku i vratila je celu posiljku proklete avlije jer niko nije hteo da je kupi - kazu "mnogo je tanka"......buahahaha

Ja u sredu ustajem u 7 da vidim dali su u obliznjoj trafici dobili Politiku sa DVD-jem. Mada bolje je da odem sad da vidim dali ce dobijati da znam dali da ustajem.

andjelkoyu je napisao(la):
Od Politike i DVD-a 30. juna nece biti nista! :d
Pooolaaaaako jos jedanput procitaj prvi post ;)

buuuuaaaaa... ne mogu da verujem...
OK... jasno je shta sam hteo da pitam... ali odgovora nema?

Tužno je što živimo u takvom okruženje gde kad ti neko kaže "da", da je potpuno normalno da ti to razumeš kao "ne"...
Ako se neko pojavi na TVu i kaže, bez obzira koliko se laže na TVu, kad kupite TV Novosti od tog i tog datuma, dobijete DVD film i još jedan crtać, onda pretpostavljam da će se to stvarno desiti :)...

znaci kupim novine, uzmem kupon i idem gde? jel na kiosku kupim film? :)

I FILMOVI NA KIOSKU, UZ NOVINE
KULTURA - Sreda, Jun 16, 2004 12:00 RTS

Distributerska kuća 'Pro Vižn' i časopis 'TV Novosti' najavili su akciju po uzoru na prodaju knjiga uz novine, u kojoj će se svake druge srede kupovinom 'TV Novosti' za 200 dinara dobijati hit filmovi u DVD izdanju.

Akcija počinje 30. juna, a prvi najavljeni film je čuveno ostvarenje Frensisa Forda Kopole 'Apokalipsa danas'. Na DVD-u je objavljena integralna verzija ove drame o ratu u Vijetnamu, sa dodatih 49 minuta koji svojevremeno nisu bili montirani za bioskopsku verziju.

Uz to, kupci televizijskog magazina dobiće na poklon i sinhronizovani crtani film.

'Ako mogu knjige, mogu i filmovi', smatraju u 'Pro vižnu' i najavljuju niz blokbastera na DVD-u ukoliko čitaoci i gledaoci prihvate ovu akciju.
Sta ovo znaci?
A koliko kostaju TV novosti?
Jel platish TV novosti 200 din i dobijesh DVD ili kupis novine i dobijesh kupon, pa s njim platish DVD 200 din?
To je marketing da se prodaju novine koje ne idu uz primamljive stvari kao DVD ili knjiga.
U svakom slucaju, ne skodi, a kad ne skodi onda koristi. :trust:

Bogami, ja cu da ga kupim.

Ako nista, bar da imam na cemu da vezbam ripovanje u DivX i VCD :d

Pa rekoshe: kupovinom 'TV Novosti' za 200 dinara dobijati hit filmovi u DVD izdanju.
To valjda znachi da se uz novine dobija i DVD. Ako ne onda nishta od kupovine.

Vrh Dno