Aplikacije za reprodukciju YouTube sadrzaja; audio i video plejeri

masamunea

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poruke
2,991
Poena
38
Ne mogu da nadjem YouTube vanced u magisk-u, samo preko onog njihovog managera. Ima neko magisk modul koji još uvek radi?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 

6pack

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
19.10.2011
Poruke
3,453
Poena
38
A što mora preko modula?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 

blastoise

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruke
2,509
Poena
48
Ja sam se bas iznenadio kada sam pre neki dan promenio ROM i skontao da su izbacili Vanced Manager. Nikad lakse mi nije bilo da namestim YT Vanced, svaka im cast :)
 

masamunea

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poruke
2,991
Poena
38
Poslednja izmena:

poolmaker

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruke
10,034
Poena
63
Instaliraš iz managera prvo micro g, potom Vanced, a ulogovati se kasnije u youtube nalog možeš i ne moraš. Radi jednako dobro kao pređašnje root verzije.
 

6pack

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
19.10.2011
Poruke
3,453
Poena
38
Ok...ja nisam nikad ubacivao preko modula...uvek skidao zasebno YouTubeVanced, zasebno Vanced MicroG...i uvek sve radi...
Jedino ako nešto znači da sam Root radio kasnije,jer sam prešao na Android 10 Nitrogen


Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
 
Poslednja izmena:

poolmaker

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruke
10,034
Poena
63
Sad je maksimalno pojednostavljeno, Vanced manager služi za skidanje i instalaciju svega. Ali je drugačija priča nego ranije pa je prvi put malo čudno.
 

The PunisheR

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
23.10.2011
Poruke
6,999
Poena
48
Ja sam se bas iznenadio kada sam pre neki dan promenio ROM i skontao da su izbacili Vanced Manager. Nikad lakse mi nije bilo da namestim YT Vanced, svaka im cast :)
Bukvalno, sad svima koji me pitaju "a kakav ti je to jutjub" za par minuta namestim sve super i kažem da tu prate da li ima update itd.. Što je najbolje ima na srpskom sve za ljude koji ne znaju engleski, pošto je to drugo pitanje nakon pitanja šta ja to koristim ali ako može da bude na srpskom ne kao kod mene.
Samo disable ovaj fabrički YouTube i teraj..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
 

The PunisheR

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
23.10.2011
Poruke
6,999
Poena
48
Glavno kod vanceda mi je što je identičan kao običan.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
 

Envoy

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
09.06.2020
Poruke
540
Poena
28
Hvala na odgovorima. Šta je tu je onda :d

Što se YT-a tiče, ja koristim New Pipe
https://newpipe.schabi.org/
Nema je na play store-u, ali se lako skida sa F-Droida ili GitHub-a

Bas sam danas instalirao New Pipe jer sam trazio neku zamenu za YMusic. Sa New Pipe nisam uspeo da namestim da svira sa ugasenim ekranom pa sam ipak instalirao YMusic.

Sta instalirati na Android TV OS da se izbegnu reklame?
 

bojilica

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
30.01.2015
Poruke
1,569
Poena
38

optical

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.05.2017
Poruke
1,392
Poena
48
Bas sam danas instalirao New Pipe jer sam trazio neku zamenu za YMusic. Sa New Pipe nisam uspeo da namestim da svira sa ugasenim ekranom pa sam ipak instalirao YMusic.


Kako? Jedino šta treba da radiš je da zadržiš na video koji hoćeš i start playing in the background ili ako si vec ušao u video samo ikonica background.
 

blastoise

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruke
2,509
Poena
48
Za play u pozadini vam je YT Vanced savrseno resenje. Sta god da radite video vam je uvek upaljen preko ekrana, a ako ne treba onda ima ikonica "slusalica" i onda ostane samo muzika u pozadini. Jedina opcija koju menjam kod Vanced-a kad ga instaliram da mi video klipove na mobilnom netu uvek daje u 360p ili 480p.
 

scylla

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
27.03.2013
Poruke
2,348
Poena
48
Za play u pozadini vam je YT Vanced savrseno resenje. Sta god da radite video vam je uvek upaljen preko ekrana, a ako ne treba onda ima ikonica "slusalica" i onda ostane samo muzika u pozadini. Jedina opcija koju menjam kod Vanced-a kad ga instaliram da mi video klipove na mobilnom netu uvek daje u 360p ili 480p.

A ja prvo sto gasim je taj video preko ekrana :D
 

Syntaur

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
20.04.2020
Poruke
296
Poena
28
Za play u pozadini vam je YT Vanced savrseno resenje. Sta god da radite video vam je uvek upaljen preko ekrana, a ako ne treba onda ima ikonica "slusalica" i onda ostane samo muzika u pozadini. Jedina opcija koju menjam kod Vanced-a kad ga instaliram da mi video klipove na mobilnom netu uvek daje u 360p ili 480p.
Kako Vanced da bude default app u EMUI?
Ne radi se samo o likovima koje sistem uvek otvara u default YT app, već i kada koristim Google Assistant.
 

Tomiprunet

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
10.04.2020
Poruke
1,639
Poena
48
Za play u pozadini vam je YT Vanced savrseno resenje. Sta god da radite video vam je uvek upaljen preko ekrana, a ako ne treba onda ima ikonica "slusalica" i onda ostane samo muzika u pozadini. Jedina opcija koju menjam kod Vanced-a kad ga instaliram da mi video klipove na mobilnom netu uvek daje u 360p ili 480p.
Instalirao sam YT Vanced preko manager-a. Da bi se ulogovao sa google nalogom, da li je bezbedno da se nalog doda u microg?

Sent from my IN2013 using Tapatalk
 

Jericho

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruke
8,820
Poena
83
Jeste, niko dosad nije prijavio nedozvoljene aktivnosti. A bez njega je prilično besmisleno koristiti ga, kad nekad pogledam naslovnu YT neulogovan, prevrne mi se želudac.
 

Envoy

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
09.06.2020
Poruke
540
Poena
28
Sideloadovao sam Smart Youtube i Vanced Youtube na Android TV, jel zna neko kako podesiti da Smart Youtube bude default youtube app? Root na televizoru mislim da nije moguć a ROMova nema. Vanced Youtube radi bolje ali je isti interfejs kao za smartfon pa nije baš upotrebljiv na televizoru.
 

milkobgd

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
30.07.2010
Poruke
5,765
Poena
63
Probaj disable Youtube
Probaj sa Better Open With
Aha, na TV-u si instalirao? Nadam se da si povezao Smart Youtube sa telefonom tako da direktno iz njega otvaras?
 
Poslednja izmena:

Jericho

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruke
8,820
Poena
83
Da li je u novijim verzijama Vanced možda u lockscreen plejeru pomeren X za izlazak iz aplikacije dalje od ostalih tastera?
 

Dark Warrior

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
15.12.2012
Poruke
1,407
Poena
48
Na najnovijoj verziji su tasteri na istom razmaku, tj. postoji prazan prostor izmedju svakog tastera, ali nije X posebno odvojen na jednu, a sve ostalo na drugu stranu.
 

Jericho

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruke
8,820
Poena
83
Kako su glupo stavili taster, lepo su ubacili klizac dole, a tastere sabili na jednu polovinu. Je li u novoj razvuceno barem?
 

Vladimir2101

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
01.01.2018
Poruke
592
Poena
18
Ne mogu da skapiram sta mislis. Evo ti ss
835697dbd69caadf396a6a4bc43f0879.jpg


Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 

Jericho

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
14.06.2011
Poruke
8,820
Poena
83
Na to mislim, vidi kako je kod mene zbijeno, kad u voznji hocu da promenim, desi mi se da ugasim plejer. Kod tebe ne vidim klizac za vreme u klipu. Moja verzija je 15.05.54

Screenshot_2020-12-10-09-56-21-408_lockscreen.jpg
 
Poslednja izmena:
Vrh Dno