Imas li negde upustvo kako se to radi sa rootovanim telefonom?Ne, jedino ako želiš da rutuješ telefon.
Isprobao sva 4 modula.Ni jedan ne radi kod mene.Svodi se na Magisk module, pretraži pa vidi koji radi posao, možda je i ovaj ok. Ako te interesuje root procedura ona je specifična za svaki model telefona (a za dosta njih nije ni moguća).
![]()
🧩[MODULE]🧩 GPhotos-Unlimited Without LSPosed/Zygisk
Introduction Hello XDA community! I'm excited to share my latest Magisk module, **"Unlimited Google Photos Cloud Storage"**. This module allows you to enjoy unlimited cloud storage for your photos on Google Photos, bypassing the usual storage...xdaforums.com
Ima opcija u Revanced manageru da se patch-uje i Google Photos bas za to i jos neke stvari. Ne koristim GPhotos nisam probao..Jel ima neka opcija da se poveca onaj limit za google photos cloud? a da nije da se kupi![]()
Ne, nema to veze sa tim.Prostudirat cu. Da li treba otkljucan bootloader?
Pa ima tema ovde na forumu za Youtube, bas ovaj podforum.Da li znas mozda kako se zove patch? instalirao sam revanced ali ne mogu da nadjem patch
Pa postoji zvanicna tema na forumu, Youtube alternativa...Drzite se podalje od piraterije na forumu. Druga stvar, patch-ovanjem ulazis u rizik da ti se kompromitujes Google nalog, i onda je skuplja dara nego mera.
Nekad su ove diskusije u vezi patcheva, i romova bile normalne na ovom forumu, a sad je to piraterija.Drzite se podalje od piraterije na forumu. Druga stvar, patch-ovanjem ulazis u rizik da ti se kompromitujes Google nalog, i onda je skuplja dara nego mera.
Mislim da google photos nije bas piraterija u pitanju, vise je exploit.Drzite se podalje od piraterije na forumu. Druga stvar, patch-ovanjem ulazis u rizik da ti se kompromitujes Google nalog, i onda je skuplja dara nego mera.
Jesi platio nešto više ili?Uspeo sam sve, odjavio se sa svih pretplata, ugasio US payment, prebacio PS na Srbiju i ponovo se pretplatio na servise u dinarima. Sve su obračunali kako treba.
Podaci sačuvani.
Hvala puno!@Digital! nisam koristio ali trebalo bi da rade ok.
![]()
Screen Off Timeout - Apps on Google Play
All about turning off the Screen. Timeout or Immediate off and the Sleep Timer.play.google.com
![]()
Sleep Timer (Audio & Video) - Apps on Google Play
Automatically pause your music and videos for uninterrupted sleepplay.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari