Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Svodi se na Magisk module, pretraži pa vidi koji radi posao, možda je i ovaj ok. Ako te interesuje root procedura ona je specifična za svaki model telefona (a za dosta njih nije ni moguća).

Rutovo sam telefon cim sam ga kupio i otkljucao,i ubacio custom rom..Videcu sta radi posao od ovog.Hvala ti.

imama S24, i cekam neki custom pixel rom. nekad su na tim custom pixel romovima, bilo otkljucano full za google photos.

Pixel experience i dalje ima unlimited photos storage, samo ako postoji za tvoj uređaj.

Svodi se na Magisk module, pretraži pa vidi koji radi posao, možda je i ovaj ok. Ako te interesuje root procedura ona je specifična za svaki model telefona (a za dosta njih nije ni moguća).
Isprobao sva 4 modula.Ni jedan ne radi kod mene.
Magisk 27,Custom rom Derpfest,A14..
Vidim tamo u temi na XDA,kod nekog radi..

Da li znas mozda kako se zove patch? instalirao sam revanced ali ne mogu da nadjem patch

Drzite se podalje od piraterije na forumu. Druga stvar, patch-ovanjem ulazis u rizik da ti se kompromitujes Google nalog, i onda je skuplja dara nego mera.

Da li postoji Android aplikacija koja će u neko vreme tokom noći isključiti ekran mog tableta kada ga uključim pred spavanje da gledam film, TV, YT i sl.
Nešto kao ono automatsko gašenje TV za par sati kada naštelujemo tokom noći.
Hvala!

Prostudirat cu. Da li treba otkljucan bootloader?
Ne, nema to veze sa tim.
Da li znas mozda kako se zove patch? instalirao sam revanced ali ne mogu da nadjem patch
Pa ima tema ovde na forumu za Youtube, bas ovaj podforum.
Drzite se podalje od piraterije na forumu. Druga stvar, patch-ovanjem ulazis u rizik da ti se kompromitujes Google nalog, i onda je skuplja dara nego mera.
Pa postoji zvanicna tema na forumu, Youtube alternativa...

Mislim da google photos nije bas piraterija u pitanju, vise je exploit.
Ako sam dobro razumeo, postoje telefoni koji i dalje imaju unlimited photos opciju. Ja tvrdim da sam to imao u nekom trenutku i da mi je posle ukinuto, verovatno google u korist svojih pixel telefona.
In any case, patch predstavlja aplikaciju kao da je instalirana na nekom od tih podrzanih telefona pa se dobija unlimited storage, ali samo uz blagu kompresiju fotografija. Cak ni tako ne radi za original photos.
Licno, svima preporucujem da plate 2000rsd godisnje za 100gb prostora. Cak se ne bih zezao ni sa regionima na google nalogu (za razliku od netflix i gaming servisa)

Niti su ROMovi, Gcam i confizi piraterija, niti je pomenuti patch piraterija. Trebalo bi da opušteno možemo da diskutujemo o tome i da širimo znanje i informacije.

Licnio svima preporučuje da kupe HDD ili SSD, eno ga na temu 2500 din za 1TB,i narednih 20 godina hoarduju slike na njega.
Naredne godine, za cenu pretplate na GP, kupe još jedan za backup i mirni ste.
Slike nikad ne napuštaju vaše uređaje, privatnost na max, plus niko ne trenira AI na vašim slikama itd.

Storage vs cloud backup uopšte nije tema, niti će biti ovde, postoje druge teme za takve rasprave.
Exploit jeste, i prilično je sigurno da u Google t&c stoji da se ne može lažirati bilo šta, i da se zbog zloupotrebe može suspendovati. Pošto je Google Photos deo Google naloga, kompromitovao bi se ceo nalog.

Zaista ne mogu da nadjem u kojoj temi ovo da pitam. Naime, na glavnom Google nalogu plaćam Drive i Onedrive, mesečna pretplata, regularno skida itd. Plaćanje mi je podešeno na USA a imam još jedan payments nalog koji je na Srbiju, vezan za isti Google nalog. Pošto mi je dosta svih akrobacije oko raznih servisa, sa različitim državama, želim sve da bude regularno, znači da obrišem taj USA payment, prebacim ova dva servisa na naše plaćanje i kraj. PS je na USA, ne mogu da ga vratim na Srbiju dok ne bude i plaćanje na Srbiju. Strah me da izgubim podatke. Iskustva i šta raditi?

Uspeo sam sve, odjavio se sa svih pretplata, ugasio US payment, prebacio PS na Srbiju i ponovo se pretplatio na servise u dinarima. Sve su obračunali kako treba.
Podaci sačuvani.

Uspeo sam sve, odjavio se sa svih pretplata, ugasio US payment, prebacio PS na Srbiju i ponovo se pretplatio na servise u dinarima. Sve su obračunali kako treba.
Podaci sačuvani.
Jesi platio nešto više ili?

Ne, sve obračunato kako treba.

Koju app koristite za email?
Preporuka.
Pre sam dugo koristio MyMail, ali su je totalno uništili, na zalost. Koristim trenutno TypeApp, nije loša... Ali eto da čujem od vas za neki predlog i koju vi app koristite za email.
Hvala

Odlicna "Notes" aplikacija za cuvanje raznih zapisa,imam je vec godinama,zove se "Color Note".
Razvrstavanje po bojama ima i opcija za zakljucavanje zapisa.

Može li neki troškovik koji je sinhronizovan sa win11. Nalog bi se dijelio na 2 telefona, a čisto evidenciju da imam na win takođe.

Nazad
Vrh Dno