Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neko probleme sa Instanderom. U poslednjih 20 dana povremeno crashuje. Desi se danima nista pa opet. Mislio sam da je do DNS-a(zezao je jedan dan skoro) ali isto je i kad ga iskljucim.Koristim 17.2 verziju i koliko sam video ona je zadnje azuriranje vec neko vreme. Jel ima nesto drugo pametno za instagram

Jel ima neko probleme sa Instanderom. U poslednjih 20 dana povremeno crashuje. Desi se danima nista pa opet. Mislio sam da je do DNS-a(zezao je jedan dan skoro) ali isto je i kad ga iskljucim.Koristim 17.2 verziju i koliko sam video ona je zadnje azuriranje vec neko vreme. Jel ima nesto drugo pametno za instagram
I kod mene isto se dešava...

Imam Novu prime,kupio je pre par godina.
Desilo mi se sad po prvi put da mi trazi da je ponovo kupim,kao da to nisam uradio ranije.
Desilo se tako kad sam flesno custom rom,poceo sa install apk,dosao do Nove,prvo isao na standardnu verziju,pa posle nje na Prime,kad sam usao tamo,nudi mi da je kupim..A nalog mi je isti,t.j. email sa kojim sam je kupio.
Zna li neko o cemu se radi?

Isto. Ja prešao na MyInsta. Radi odlično.

Imam Novu prime,kupio je pre par godina.
Desilo mi se sad po prvi put da mi trazi da je ponovo kupim,kao da to nisam uradio ranije.
Desilo se tako kad sam flesno custom rom,poceo sa install apk,dosao do Nove,prvo isao na standardnu verziju,pa posle nje na Prime,kad sam usao tamo,nudi mi da je kupim..A nalog mi je isti,t.j. email sa kojim sam je kupio.
Zna li neko o cemu se radi?
Piši mail podršci, tome i služe.

Jel koristi neko blue mail light? Treba mi nesto da zameni outlook, al da mi radi gmail i mailbox.org. Koja je razlika između blue mail i light verzije?

Vidim da Parking Manijak više ne postoji na Play Store!?
Šta je adekvatna zamena, što prostije, samo da ubaci registraciju i primaoca
Vidim da parking manijak više ne postoji na Play Store!?
Šta je adekvatna zamena, što prostije, samo da ubaci registraciju i primaoca u sms?

Vidim da Parking Manijak više ne postoji na Play Store!?
Šta je adekvatna zamena, što prostije, samo da ubaci registraciju i primaoca
Vidim da parking manijak više ne postoji na Play Store!?
Šta je adekvatna zamena, što prostije, samo da ubaci registraciju i primaoca u sms?
Ako koristis Yetel skines aplikaciju pratis komplet potrosnju a imas ujedno u njoj precicu parking tu upises tablice i imas za sve gradove Srbije parking sa sve cenom i na koji broj se salje bukvalno za celu Srbiju.
Ja licno pored toga imam instalirano i koristim na telefonu Parkomat, Parking servis, kao i Parking manijak kojeg Zoltan vise ne azurira.(poslednja verzija je iz Marta 2021 god)

Да ли неко користи МС Ексел на Андроиду?
Занима ме коришћење неких функција за које је неопходан ВБ, екстензије xlsm.

Jel koristi neko Hdo Box za gledanje serija i filmova? Od pre otprilike nedelju dana bukvalno ni za šta mi ne prikazuje prevode a do tada je uvek bilo. Sad kad pustim neku seriju ili film za mnoge nema ni engleski a da ne pričam o srpskom/hrvatskom. Probao sam da obrišemo podatke, da te instaliram ali isto. Ima li još neko takvo iskustvo ili možda neko rešenje?

Jel koristi neko Hdo Box za gledanje serija i filmova? Od pre otprilike nedelju dana bukvalno ni za šta mi ne prikazuje prevode a do tada je uvek bilo. Sad kad pustim neku seriju ili film za mnoge nema ni engleski a da ne pričam o srpskom/hrvatskom. Probao sam da obrišemo podatke, da te instaliram ali isto. Ima li još neko takvo iskustvo ili možda neko rešenje?
i kod mene isto

Sta je tacno "Hdo Box" mozda ja koristim ali da ne znam da se tako zove, zato pitam sta je to konkretno?
E ako je MAX koristim i ja i radi odlicno. Zato sam i pitao pretpostavio sam da na max misli al da ne lupam pa da se neki smeju zato sam gore trazio da se razjasni na sta covek misli.

Hdo Box je aplikacija koja se zove Hdo Box i mogu se gledati serije i filmovi u njoj (nije Max).

Da li neko zna koji host treba whitelistovati da Aliexpress coins i super deals sekcija radi kad se koristi AdAway sa Steven Black Unified listom?

Imam problem. U poslednje vreme ne mogu da reprodukujem ni jedan video klip koji skinem preko Brave browser-a, znači probao sam različite plejere samo izbaci grešku da je nemoguće pustiti video. Kad skinem video preko Chroma, radi dok ga ne prebacim na SD karticu, i opet isti problem. Zna li neko šta može biti?

Mozda mu brise ekstenziju, to sto skidas snimi kao All Files i dodaj nazivu fajla ekstenziju .mp4.

Na primer xxxx.mp4 pa probaj opet.

Reinstaliraj kodeke za svaki slucaj, npr. K-Lite Mega Codecs pack.

Mozda mu brise ekstenziju, to sto skidas snimi kao All Files i dodaj nazivu fajla ekstenziju .mp4.

Na primer xxxx.mp4 pa probaj opet.

Reinstaliraj kodeke za svaki slucaj, npr. K-Lite Mega Codecs pack.
Skidam direktno na telefonu, mislim da nema opcija da sačuvam fajl kao All Files...

Da li može biti do nekog baga u sistemu, skoro sam ažurirao na novi Xiaomi HyperOS 2.0 sistem. Dok nisam ažurirao video preuzimanje je radilo normalno...

Jel vam otvara PDF fajlove u Outlook app, znači iz samog mejla? Meni piše da dokument ne postoji pa moram da skinem na fon prvo pa tek onda da otvorim.
Imam Honor Magic 6 pro i nativnu Honor docs app...

Samsungova tastatura, zašto mi sama menja reči koje upišem. Na primer, hoću da upišem trofazni motor, ona mi prepravi na trofejni motor. U podešavanjima sam sve isprobao i nikako to da isključim. Ako mora tako da se ne mučim više i da si instaliram SwiftKey koju koristim godinama.

Ali to nije rešenje, taj tekst koji se gore pojavljuje meni mnogo koristi, tastatura upamti nazive cveća koje koristim prilikom komunikacije sa kupcima i dosta mi pomaže prilikom kucanja poruka.

Reko ajde da probam tu fabričku da li mogu da prilagodim, odgovara mi ali ovo menjanje reči nije moguće da to ne može da se isključi.

Jel ima neka opcija da se poveca onaj limit za google photos cloud? a da nije da se kupi :D

Nazad
Vrh Dno