Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ја сам још пре 6 година направио калкулацију у екселу, коришћењем циркуларних референци. Довољну тачност даје 100 понављања, нема потребе за више. Још са подешавањем промене варијабилног дела камате.

• Like
Reagovanja: qka
Da li je moguće da zbog sporog interneta od 4-7 mb/s preko vibera ne mogu da uspostavim poziv. Kada koristim Yetelov internet pozivi se normalno uspostave. Poruke se razmenjuju normalno, ali kod poziva niti ja mogu da pozovem niti mene neko može, poziv se vidi da me neko zove i kada hoću da se javim veza se prekune. Internet je orion-ov adsl.
Obrisao sam večeras keš možda će to pomoći.
Problem rešen, brisanjem keš memorije viber proradio kako treba.

Pocket je postao (bezobrazno) neupotrebljiv, guraju "pocket" verzije sadrzaja umesto originalnog linka i vec sam ga trajno obrisao kao opciju. Da li je Raindrop najbolja alternativa, ima li jos neka vredna paznje?

Pocket je postao (bezobrazno) neupotrebljiv, guraju "pocket" verzije sadrzaja umesto originalnog linka i vec sam ga trajno obrisao kao opciju. Da li je Raindrop najbolja alternativa, ima li jos neka vredna paznje?
Raindrop u free verziji ne indeksira tekst sa originalnog linka, to se plaća

Zamolio bih za pomoć. Žena je na Samsung telefonu postavila sliku iz galerije u always on display. Sada, kada je na telefonu iskljucen ekran, između vremena i notifikacija stoji slika.
Ubih se da nađem način da je sklonim. Ima li neko ideju kako?

Mislim da on cuva vec sve podatke na cloud-u, mada bi bilo dobro da moze da se cuva i offline u slucaju da ti treba neka informacija da nisi pri netu.

Kada menjate uređaj, prostim prijavljivanjem na vaš nalog videćete sve svoje račune, bez brige, jer su podaci na cloudu a ne na uređaju.

Uf, ne obećava. Kažu i da su podaci na serveru kriptovani, ali nisam našao mnogo informacija šta i kako rade. Ima i deljenja sa trećim stranama, opet sve u svrhu pružanja usluge ili zakona. Sve u svemu, nije za čuvanje važnih ličnih podataka

Nisam ni mislio da im je sigurnost na nekom nivou. Nemaju još predstavu kako će da monetizuju app, besplatna je trenutno, tako su mi očekivanja od početka niska. App koristim za skeniranje računa koji su mi validni kao garancija, tako da bi mi makar značilo da uvedu backup za slučaj da se ne daj Bože ugase.

Za praćenje finansija ne planiram da ih koristim.

Онда ти је практичније да чуваш рачуне. Ако су на мрачном и не врућем месту остају читљиви и више од 6 година. За остварење гаранције и више него довољно.

Ja skeniram sve račune koji su važni zbog garancije i čuvam ih na Gdrive

Ja licno skeniram i fotkopiram racun da ne boli glava

Licno koristim ovu app za pracenje troskova nepune 3 godine. Ima ogroman broj opcija i ono sto mi najvise znaci, ima odlicnu analtiku

Ja licno skeniram i fotkopiram racun da ne boli glava

Licno koristim ovu app za pracenje troskova nepune 3 godine. Ima ogroman broj opcija i ono sto mi najvise znaci, ima odlicnu analtiku
Meni je zgodan Mani zbog generisanja PDF sa poreske, to mi je nekako "ozbiljnije" za ne daj Bože nego slika/skenirano. Svakako, u pravi si što i fotokopiraš.

Za Lidl/DM mi je super što imaš PDF u samoj app, to bi trebalo svi veći da implementiraju

Da li ima jos neka aplikacija kao novinarnica, da prodaju časopise digitalno?
Ovi paceri imaju samo novinarnica plus app koja je za nedeljnu pretplatu. Želim da kupim pojedinačno izdanje.
Nekad bih kupio neko digitalno izdanje za tablet.
Konkretno Svet Kompjutera ili neki naučni časopis.
Nemam način kako da nabavim, sem da kupim u papiru...

Dali neko ima info koji RSS citac moze da cita facebook public profili, da je besplatan?

Da li ima jos neka aplikacija kao novinarnica, da prodaju časopise digitalno?
Ovi paceri imaju samo novinarnica plus app koja je za nedeljnu pretplatu. Želim da kupim pojedinačno izdanje.
Nekad bih kupio neko digitalno izdanje za tablet.
Konkretno Svet Kompjutera ili neki naučni časopis.
Nemam način kako da nabavim, sem da kupim u papiru...
Ne znam da li si svet kompjutera naveo kao primer, ali preporucio bih ti PC Press, dosta ozbiljnije stivo naspram SK. Dobra stvar je sto mozes da kupis digitalno izdanje, kao i da citas stare brojeve kada se pretplatis

Ne znam da li si svet kompjutera naveo kao primer, ali preporucio bih ti PC Press, dosta ozbiljnije stivo naspram SK. Dobra stvar je sto mozes da kupis digitalno izdanje, kao i da citas stare brojeve kada se pretplatis
Da, mislio sam i na PS press između ostalog.
Ali može li pojašnjenje, da li preko njivoe aplikacije čitam ili kako već? Ideja je da čitam na tabletu.

Na sajtu ima opcija da kupim ali mi nije jasno šta dobijam.

Da, mislio sam i na PS press između ostalog.
Ali može li pojašnjenje, da li preko njivoe aplikacije čitam ili kako već? Ideja je da čitam na tabletu.

Na sajtu ima opcija da kupim ali mi nije jasno šta dobijam.
Mozes da citas preko browser ili preko njihove app, ali svakako mozes bez problema na tablet.

Evo kako meni izgleda preko PC

2024-09-12_22-01-21.png
2024-09-12_22-02-59.png

Citam nekad i preko telefona preko njihove app koja je ekstra. Kada se pretplatis na digitalno izdanje, imas pristup svim brojevima + specijalnim izadnjima

Obzirom da app Moj račun već duže ne radi kako treba (ne očitava qr kodove) koju aplikaciju preporučujete umesto nje?
Dakle, skeniranje računa i ako na računu postoji artikal sa garancijom dodavanje u listu garancija.

Nazad
Vrh Dno