Evo kako je kod mene, nema ga :/Pogledajte prilog 404499
Ne znam u kojoj ti to Srbiji zivis, ali u mojoj Srbiji je dostupna 😂 proveri za svaki slucaj u Galaxy store
Wallpaper Engine?Nedavno sam kupio novi telefon sa nešto jačim procesorom i kvalitetnijim ekranom.
Razočaran sam koliko je loš izbor "Live" wallpapera na Playstore, s obzirom na grafičke mogućnosti savremenih mobilnih telefona.
Žalosno koliko je ono što se nudi na Playstore nemaštovito.
Ono što tražim su animirani wallpaperi koji angažuju grafičke "mišiće" procesora, a ne smenjivanje običnih slika.
Čak ne mogu da nađem neke dobre live-wallpapere koje sam imao na pretodnom telefonu koji je 10 godina star !?! 😕Kako to ?!
Zamislite da sa savremenim (PC i konzole za igre) hardverom umesto savremenih video igara imamo manji i lošiji izbor nego pre 20 godina ! Nije logično.
Zato što nije logično ja sam počeo da mislim da mora da ima veći i bolji izbor ali ne na Playstore.
Imate li neki predlog ? Neki sajt, portal ili forum gde bih mogao da nađem bolje aplikacije ili informacije (review-e) o aplikacijama ?
Samsung wallet, odlicna app sa velikim brojem mogucnostiSamsung wallet ili google wallet? Sta je bolje i koju koristiti?
Koje zaokruživanje (ubr, sada je valjda pravilno zaokrugljivanje)? Daj neki primer. Meni skine tačno onoliko koliko je račun u prodavnici, apsolutno sve jedno da li sam platio samom karticom ili prislonio Google Pay.Proveri prvo da li imaš izbora uopšte, meni za samsung wallet izbacuje da nije dostupan u Srbiji, kačio sam slike pre par dana.
Generalno koristim nekoliko dana google wallet i odličan je osim što me jako nervira zaokruživanje koje vrši. Ako ti to ne predstavlja problem onda preporuka za google.
Kad prikazuje iznose u aktivnostima, evo primer, iznos je 299.99 a zaokružuje na 300 i tako svaki put.Koje zaokruživanje (ubr, sada je valjda pravilno zaokrugljivanje)? Daj neki primer. Meni skine tačno onoliko koliko je račun u prodavnici, apsolutno sve jedno da li sam platio samom karticom ili prislonio Google Pay.
Kakve mogucnosti ima?Samsung wallet, odlicna app sa velikim brojem mogucnosti
Za to onda najbolje koristiti izvorne aplikacije banke mnoge banke imaju sopstvene nfc aplikacije.Meni lično predstavlja problem pogrešna informacija, hoću da piše onoliko koliko je skinuto.
Samo da napomenem da gpay radi i kad nemaš net.I fizička može da otkaže pa šta onda?I da ti crkne mob/izgubiš ga/ne radi net u tom trenutku, itd...
Ne postoji apsolutno sigurno išta na ovom svetu, tako da ...
Meni evo gpay od kad je dobila banca Intesa nije nijednom zakazao. Čak kad mi je bila istekla kartica a ja otišao na Island, koristio sam gpay bez problema jer on nije vezan za karticu i ne ističe.Može ali evo za 3 godine ne sećam se da je jednom otkazala, ističe mi narednog meseca, praktično se raspada neprepoznatljiva je ali radi i dalje bez greške.
Na 500 plaćanja bih prihvatio da google pay jednu omaši, mada i to mi je mnogo, s obzirom da dnevno imam dvadesetak transakcija to bi značilo da me jednom mesečno zakine.
Moguće, ali neće njima raditi aparatSamo da napomenem da gpay radi i kad nemaš net.