Zasto music nista? Uzeo sam yt premium preko argentine i samim tim dobio i yt music koji koristim. Icloud nalog mi je podesen na srpskom regionu.Argentina 1€ i YT Premium. Music nista
Na mom gmail nalogu i na vise iPhona isto. Nisam pronasao resenje…Jel imao neko problema da na Google Maps ne moze da ukljuci location history.
Dobijam gresku "Location History is not available for this device"
Kako instalirati yt music ako nema na appstore? pise unavailableZasto music nista? Uzeo sam yt premium preko argentine i samim tim dobio i yt music koji koristim. Icloud nalog mi je podesen na srpskom regionu.
Kako instalirati yt music ako nema na appstore? pise unavailable
Srpski nalog.Na koju zemlju ti je nalog. Ne bi trebalo da ima veze region sa tim.
Meni je npr. USA nalog, srpski region, ima aplikacija. Imam i srpski nalog ali mrzi me da prebacujem da pogledam da li imaš tamo, jer verovatno nema🙂
Znaci mora vratolomijaOtvori novi nalog na hrvatskom ili američkom storu. Nema na našem. Kad skineš možeš da se vratiš na naš.
Mene su odmah sutradan posle otvaranja naloga blokirali kada sam pokusao bez VPN-a (pre par meseci). Za tu namenu sam napravio nov nalog na google-u.postojeci, mora vpn samo kada aktiviras premium, posle toga ne treba. naravno treba ti validna adresa u ARG
sta si pokusao bez vpn?Mene su odmah sutradan posle otvaranja naloga blokirali kada sam pokusao bez VPN-a (pre par meseci). Za tu namenu sam napravio nov nalog na google-u.
A u Srbiji ti ne radi?Ovo ima neke veze sa zemljom. Kad sam bio u Švedskoj normalno sam pristupao ovome i video kompletnu istoriju.
Ova poruka se odnosila na:
"Jel imao neko problema da na Google Maps ne moze da ukljuci location history.
Dobijam gresku "Location History is not available for this device"
Bilo kakva prijava tim nalogom na google mi je bila onemogucenasta si pokusao bez vpn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari