Šta je novo?

Aplikacija za snimanje razgovora

Ralex

Cenjen
Učlanjen(a)
09.06.2015
Poena
160
Poštovani, koristim sada već zastareli model Samsung Galaxy A20e (Android verzija 11) i hteo bi da instaliram besplatnu aplikaciju koja mi omogućava automatsko snimanje razgovora kad me neko pozove ili kad ja nekog pozovem...
Pokušao sam niz raznih free aplikacija koje navodno služe za snimanje poziva ali ni jedna od tih aplikacija ne radi, u najboljem slučaju snimi kao neki mp3 fajl od razgovora ali kada pokušam da preslušam taj mp3 fajl nema nikakvog tona...Pošto znam da ovde ima mnogo Vas iskusnih sa telefonima onda:
Moje pitanje je :
Da li zaista postoji neka besplatna aplikacija koja može korektno da snimi razgovore na Samsung Galaxy A20e, ako neko zna neka mi odgovori koja je to aplikacija? Unapred hvala.

Nisam siguran za a20e ali generalno menjanjem csc-a kod samsung telefona na odgovarajući region gde je snimanje dozvoljeno bi trebao da dobiješ mogućnost za snimanje razgovora u samoj dialer aplikaciji bez potrebe za skidanjem i instaliranjem bilo čega dodatnog. Više puta je pisano kako se menja csc i koji regioni podržavaju tako da probaj malo da pretražiš forum. Siguran sam da će se i javiti neko sa konkretnim objašnjenjem pre ili kasnije.

E i mene ovo zanima, šta je to csc? Ajd ti što tražiš napiši ovde gde se to nalazi. Hvala ti

Hvala na odgovorima i ja zaista neznam šta je promena csc-a, a što se tiče regiona i dozvole za snimanje... pa ako neki moji poznanici koji žive veoma blizu mene,koriste istu mrežu i mogu da snimaju razgovore (istina koriste novije modele samsunga), onda to nebi mogao biti problem,jedino možda je problem što je A20e u pitanju...
A u aplikaciji Telefon nemam ugrađenu opciju snimanja razgovora...

Facebook posle izlazi sa malo cudnim slovima, ali ok ionako nemam nalog :)

Prilozi

• Screenshot_20250624_122519_Edge.jpg
    Screenshot_20250624_122519_Edge.jpg
    74 KB · Pregleda: 36
Amortizzer.

Prvo pitanje, dali treba da mi je otključan BootLoader?
Drugo da li gubim garanciju posle zamene CNC, da li mogu da provale da sam nešto čeprkao mob?
Treće pitanje, da li može da mi mob zakuca ako nešto od ovog sa videa ne uradim kako treba?

Ako su odgovori na sva 3 pitanja "Ne" mogu se upustim u ovu avanturu. Ovo je ipak za nekog sa sedmim stepenom stručne spreme u odnosu na nas sa prvim stepenom kada je u pitanju budženje moba.

@neuki sve je legalno i može da se vrati na ono kako je bilo pre promene, tako da u slučaju reklamacije telefona ne bi trebao da imaš problem.

Ne može da imaš nešto free, a da se ne cimaš ni malo u životu.

Proday & Amortizzer hvala puno, zlata ste vredni. Dodje mi da se identifikujem svojim pravim imenom ali ću opet ovde biti kažnjen sa 20% od plate pa ne smem 😂 . Pozz

A sad krece prvo igranje, moram da prostudiram CSC i da zapišem redosled operacija u poduhvatu "zlatno prase" 😃 . Volim ja da se igram 👍 . Ja sam zapažen, pazite svašta sam sposoban da uradim.

Facebook posle izlazi sa malo cudnim slovima, ali ok ionako nemam nalog :)
nisam znao da utiče na to
na fb-u mi izlaze reklame u zavisnosti gde se nalazim (ako sam u italiji onda su italijanske reklame) a ne koji region imam na telefonu. baš što se xiaomija tiče

što se snimanja tiče ostaje još samsung i honor gde se to može lako podesiti. zatvara se krug sve više

Android 13 na Honoru je zadnji na kom se mogao instalirati call recorder iz kineskog ROM-a

Zato sto neko napisa da moze lako da se podesi ... Pa mi delovalo cudno

nisam znao da ne može više, mada i dalje ima klipova gde se samo instalira aplikacija
znači samo samsung ostaje

Vrh Dno