A koja je od njih dobra?
Recimo AIK je krš. Prvo moram da se ulogujem u aplikaciju, pa m pin a onda traje samo 30 sekundi... nepraktično skroz. Da makar može otiskom prsta da se završi ovaj prvi deo i da može da se podesi na barem 60 sekundi.
Mora biti podesena aplikacija kao default za Tap&pay
Pogledajte prilog 275189
Ukoliko podesis da ti ne trazi pin, onda moze tako, ali u tom slucaju placanje radi i bez ukljucivanja aplikacije i bez otkljucavanja telefona, znaci nije bezbedno.Sto se Intesine aplikacije tice, iskustvo je drugacije, odnosno bolje. Potrebno je samo otkljucati ekran telefona i prisloniti telefon na POS terminal. Aplikacija ce se sama otvoriti i transakcija prolazi. Ukoliko je iznos koji se placa veci od mislim 2500din, onda ce traziti unos pina unutar aplikacije, zatim ponovo prislonis telefon na POS terminal i transakcija prolazi.
Mora biti podesena aplikacija kao default za Tap&pay
Pogledajte prilog 275189
Mozda ovde imas nekih odgovoravezano za stanje u Srbiji: https://forum.benchmark.rs/threads/tekuci-racun-u-bankama.480805/Da dignem ovu temu iz mrtvih (mada vidim da ima reči o ovome tu i tamo u drugim temama): kakvo je trenutno stanje sa aplikacijama banaka za NFC plaćanje?
Nisam imao jaknu, majica, farmerke, zaista nista sto bi moglo da ima RFID, nisam pametan, godinu ipo ima sigurno kako kupujem tu, nisam imao vremena da se igram da isprobavam do cega je, ako mi i sledeci put bude testiracu telefon jer sam njega drzao u ruci pa zato sumnjam.Proveri i garderobu. Meni je RFID bio u postavi jakne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari