Šta je novo?

Apexdc++

• Začetnik teme Začetnik teme ercegs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
Da li postoji nacin da se podesavanja vezana za apexdc++ prebace sa jednog racunara na drugi (iliti da se sacuvaju nakon formatiranja diska)? Znaci hteo bi adrese hubova, username i pass da prebacim, kako ne bi morao ponovo da ih ukucavam...etc.

HVala unapred

Pozdrav

Mislim da ne... Ali recimo snimi sve adrese hubova u neki text file, pa ih posle ukucaj 🙂 Bojim se da je to jedino resenje...

Pa da...za sada tako radim, ali reko mozda neko zna neki cfg fajl negde gde on to pamti...

Ok..hvala puno na pomoci

Koliko se secam dovoljno je prekopirati ceo folder (moze i bez Downloads i Incomplete) na drugo mesto i to je to.

settings.xml;favorites.xml to je to...mada mozes i ceo Settings folder ...nikada nije nesto veliki

Izvinjavam se za off ali gde nalazite kvalitetne hubove za DC++?!
Recimo neki sa nasih prostora ili neki gde moze da se nadje kvalitetan materijal...

Ja nemam u folderu settings taj fajl settings.xml, ali imam ovaj drugi...Videcemo... ovih dana cu da instaliram apex na drugi komp, pa cu iskopirati ceo folder settings...Pa cemo da vidimo hoce li raditi ili ne...

Pozdrav

Sigurno postoji način da baš sva podešavanja sačuvaš kod prebacivanja na drugi klijent ili na drugi komp ili kod reinstalacije sistema.
Nemam sad vremena da tražim, pogledaću sutra; negde imam zapisano koje fajlove treba sačuvati i gde ih treba kopirati.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Sigurno postoji način da baš sva podešavanja sačuvaš kod prebacivanja na drugi klijent ili na drugi komp ili kod reinstalacije sistema.
Nemam sad vremena da tražim, pogledaću sutra; negde imam zapisano koje fajlove treba sačuvati i gde ih treba kopirati.
Pozdrav

Zahvaljujem

Poslednja izmena:
Zdravo.
Našao sam uputstvo za promenu klijenta.
Dakle, iz starog Apex-a treba sačuvati sledeće fajlove:
- Favorites.xml
- HashData.dat
- Hashindex.xml
- Queue.xml
Nalaze se u C:/ Program Files/ Settings/
Ta 4 fajla treba prekopirati negde na sigurno i posle instalacije novog Apex-a vratiti ih u podfolder Settings.

Naravno, možeš negde prekopirati ceo folder Settings ako ti trebaju još neki podatci (npr. userlists koje si do sada skinuo i sl.). U ova 4 fajla se nalaze najvažnije stvari: hub-ovi na koje si registrovan sa lozinkama, spisak fajlova koje ti šeruješ ( zna da bude dugotrajno i zamorno ponovno hašovanje tvojih fajlova), takođe i spisak fajlova koje ti skidaš, a nisu još završeni( tada treba sačuvati negde na sigurnom i sadržaj podfoldera Incomplete(Unfinished ili Temp)).
Pozdrav

Poslednja izmena:
Hvala puno na pomoci...Ako sve bude ok i ako stignem,danas bi se to moglo odraditi, pa cemo proveriti odma na licu mesta.

Pozdrav

Evo ovako...kopirao sam ceo folder settings na drugu masinu, i sve radi

Hvala svima na pomoci.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Jel moze druga jedna pomoc vezano za isti program, da ne pokrecem novu temu. Instalirao sam ovaj novi beta apex, posto sam poludeo od onog pop up-a za update...Medjutim primetio sam da kada nesto hocu da downloadujem...Ukucam u search nesto i kad mi izbaci gomilu stvari ja na folder neki kliknem desnim i kazem download...medjutim skine mi se samo ono sto je u tom prvom folderu...ako ima podfolder njega ne skida...Ovo mi se prvi put sada desava...jel ima neka opcija da se nesto ukljuci..posto i neki film kad sam skidao nije hteo da skida..vec sam morao bas na fajl filma da kazem download.

Hvala unapred.

Pozdrav

Ovo sve sa prenosenjem podesavanja na drugi racunar radi lepo...Medjutim primetio sam da nesto ne radi kako treba, ali nisam siguran da li je zbog ovog prebacivanja podesavanja...Evo o cemu se radi...Ranije kad nesto hocu da skidam...npr. ukucam madona u search i on kad izbaci milion fajlova, ja recimo hocu ceo folder...kliknem desnim na njega i kazem download...i on je automatski skidao od gomile korisnika...Medjutim, sada kad kazem na folder download on skida samo od jednog...Isto tako i fajlove...I onda tek kad ja odem u download queue i na fajl kazem search for alternate, onda on skonta gomilu drugih korisnika i pocne da skida i od njih...Ovo ranije nikad nisam morao ovako da radim, vec je on sam to odradjivao..i sad kad imam gomilu fajlova u queue-u morao bi na svaki posebno da kazem search for alternate...U opcijama koliko sam sve pregledao sve je ukljucuneo kako bi trebalo...

Da li neko ima neki savet kako ovo da se resi, ili da instaliram redovno, pa da prepisem adrese hubova?

Pozdrav

Poslednja izmena:
Postoji negde opcija da on sam traži alternative, ali često to ni ne radi istog momenta, već posle nekog vremena jer i sami hubovi ne dozvoljavaju previše često search.

jedno pitanje koje malo ima veze sa temom.

zanima me vase misljenje o porgramu "greylink", koji radi isti sto i apex i dc++strong?

Nazad
Vrh Dno