Super. Lepše od originala a i može više kapsula da stane.Nasao sam u Ikei plasticni drzac za kapsule za dolce gusto.zapravo, osnovna namena mu je nseto drugo, ali kapsule super staju.
kostalo je 150 dinara, a fino izgleda.
Pogledajte prilog 247550 Pogledajte prilog 247551
edit: radi se o drzacu za plasticne kese i ostale sitnice.Variera plastic je naziv.
Kako dobijaš ovoliko pene? Gde ti je otprilike pressure gauge na 12h ili još ispred? Koliko ti traje extract?ovog puta KIMBO kafa (Napoli Italia) neka Extra Crema, po mom ukusu dosta bolja od Lavazza Super Crema-e (koja mi je malo kiselija) ova je gorcha i punijeg ukusa.... granulacija 5, temp. oko 94c......imam i Lavazza Top class ali nisam jos probao...
![]()
Full bodied blend of coffees with pleasantly balanced aromas of chocolate and dried fruit with a smooth after taste of bitter cocoa.
Origins: Natural Arabica from Brazil, high quality washed Indian Arabica and Robusta from the Island of Java.
Kafa u Aviatoru je vrlo korektna, ali i vrlo skupa..^
Kahva u aviatoru ne valja?
Ja nisam probao al ko je bio kod njih rekao je da je dobra.
Kao npr.?Pogledah juce u Merkatoru na NBG i ima nekih fensi komercijalnih kafa iz domaćih przionica. Kao da je tržište proradilo ili ja odavno nisam bio u Merkatoru?!
Via RN4x
Aviator ima bare 5 razlicitih zrna, nekad i vise. Blend im je OK, ali po meni previse gorak za espresso, odlican za kapucino!^
Kahva u aviatoru ne valja?
Ja nisam probao al ko je bio kod njih rekao je da je dobra.
Pa čekaj, jel to nije ona Rioba u pakovanjima od pola kg kao u Metrou? Cene za 500g idu od nekih 800 do 1200 din..Slagao bih te. Ako je neko redovan u NBG Merkator neka fotografiše gondolu sa espresso kafom. Gvatemala, Kostarika, Kolumbija, Java. Činilo se da ima kafe iz čitavog sveta. Cena su jake, doduše...
Sent from my KOB-W09 using Tapatalk
Vredi li onaj aparat Dolce Gusto koji reklamiraju na tv-u?
Slikao sam danas na brzinu kafhe u Merkatoru koga zanima. Slike nisu fokusirane jer sam bas zurio
https://imgur.com/a/jALeQ
Heh, nikad nisam primetio odakle je ova kafa, a vidjao sam je i ranijeE to je to... S tim sto ih ima jos sa leve strane. Hvala!
to su dve kafe, stoji pri kraju ali kao u tom espresso range-u.Kako dobijaš ovoliko pene? Gde ti je otprilike pressure gauge na 12h ili još ispred? Koliko ti traje extract?
Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Heh, nikad nisam primetio odakle je ova kafa, a vidjao sam je i ranije
Pise - iz Kafeterije.
Iz mog manjeg iskustva sa samom radnjom, imam utisak da jace peku (darker roast).
Ako neko hoce bas dark roast, ne znam kako se zove przionica preko puta Bajlonija, ali uspeli su da mi od dobrog kenijskog zrna naprave grill![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari