vredi li ova silverkresta nešto? vidim da su nove prodavane po 17000....
Verovatno ne.vredi li ova silverkresta nešto? vidim da su nove prodavane po 17000....
Pise standard shipping sad ne znam sta im to znaciDHL ako nije onaj ekonomičan paket slanja, ima da te ošure ovde, čak će da traže i špediciju za taj iznos. DHL, Fedex, UPS, u tom međunarodnom transportu obično treba izbeći.
Na osnovu čega zaključuješ?Verovatno ne.
Da li je tacno da tacne ne dolaze sa soljama vec se odvojeno narucuju ?Stigle crvene Loveramics šolje od 150ml, mislim da je to to, nema više mesta 😂
Sve ispod Gaggia Vive je đubre. Ne mislim cenovno nego u kvalitetu.vredi li ova silverkresta nešto? vidim da su nove prodavane po 17000....
Odustao sam i od vive iz razloga što u vršcu samo jedna pržionica uslužno melje kafu. Za kafiće čisto sumnjam da se iko time bavi. Uzeću jednog dana kad skupim keš neki sa sopstvenim mlinom i to je to. Nije 150e neka para, ali kad treba da platim majstore za fasadu 900e, 6m drva 42000,za more 1000e aparat za kafu će pričekati jesen 😉Sve ispod Gaggia Vive je đubre. Ne mislim cenovno nego u kvalitetu.
*UVEKIspada da jeftinko* pravi bolju kafu od automatike koji melje kafu neposredno pre pravljenja?
I vecini slucajeva je bolji, imas direktan feedback i imas kontrolu nad granulacijom i sto je skuplji mlin uglavom je veca kontrola i ponovljivostNa koj c3 misliš? Ispada da jeftinko pravi bolju kafu od automatike koji melje kafu neposredno pre pravljenja?
Sa druge strane pri kraju mi je Lelit prasak za ciscenje, pa me zanima koji deterdzent za backflushing koristite, idealno da ga ima u marketima jer me uzasno nervira da cekam kurire i dostavljace i slicno ?
Imaš na AliE sve. Ovaj moj ima magnet, zalepi se za korpu, ne prospeš ništa.Za sada nista opv, nista pid, cak ni wdt ni bottomless portafilter-sto je prvo u planu zajedno sa nekim levkom za portafilter (previse prospem kafe kada meljem direktno) i wdt-om. Ovo pisem za one koji se neckaju oko kupovine aparata za kucu. Verujem da viva i deluxe gaggie zavrsavaju posao
Napravis od obicne čaše za jogurt.Moze neka slika tog levka na portafilteru
Ovde sam postavljao slikeMoze neka slika tog levka na portafilteru
Za mene ubedljivo najgora kafa koju sam ikada kupio.Probao Segafredo intermeco 12, zadovoljan.
1200 dindzi na kvantasu u NS, ok rok, nije bajata( 4/2024)
14g-22out, 30s.
Nisi verovatno probao Amogos ( 95% robusta), to bi ti bilo najgore iskustvo, verovatno..Za mene ubedljivo najgora kafa koju sam ikada kupio.