Ako porucujes online imas i Malu radionicu kafe - meni su oni super, daj im sansuOdakle?![]()
Nisam koristio ali ovo se se može kupiti kod nas i reklamira za "kompletno čišćenje automatskom milf frothera u automatskim mašinama za pripremu kafe".Zdravo, i pozdrav forumu.
Interesuje me koju bi zamensku tecnost mogao da koristim za pranje kapucino sistema (parne mlaznice) na automatskom aparatu za kafu Krups EA9000?
On ima svoju bocicu od 100ml iz koje sam uzimao potrebnu hemiju kada vrsi pranje mlaznice posle svakog koriscenja.
Kako ta tecnost dolazi pri kraju, trebalo bi uzeti drugu.
Njegoiva orginalana je Krups XS 9000.
Zanima me da li ima neka da se kupi u vecoj kolicini? Recimo 500ml... , pa samo da dospem u tu njegovu bocicu?
Verovatno ima i drugih aparata koji koriste slican nacin pranja samo sa drugim tecnostima.
Pozdrav i hvala unapred.
Iz radoznalosti, da li uopste filtriras cesmusu (na bilo koji nacin) za kafu?Za aparat verovatno jeste, za ukus kafe ko zna. Ja nemam dobro mišljenje o reverzibilnoj osmozi gde nije nužna, a kod nas apsolutno nije, budalaština pomodarska. Izmišljena je za korisnike gde je voda loša.
Akvafor. Skine sa 300 na 100 suvi ostatak otprilike, ali nije konzistentno.Iz radoznalosti, da li uopste filtriras cesmusu (na bilo koji nacin) za kafu?
Isto kao ja znaci. Ja za nas troje menjam filter jednom mesecno, sto izgleda da nije dovoljno redovno jer vidim da se pred kraj meseca brze nakuplja kamenac na kuvalu na primer. I zeleo sam da predjem na neko malo bolje resenje od akvafora, idealno jedno od ugradnih sa cesmom. Ali me ne interesuje everzibilnoj osmozi, jer ne vidim poentu. Plus neke cene (samo resenje plus filteri) su se granicile sa kupovinom flasirane vode, sto je komedija svoje vrste, pa zato i dalje trosim Akvafor.Akvafor. Skine sa 300 na 100 suvi ostatak otprilike, ali nije konzistentno.
Ima li neko iskustva sa Kafune cm5020-gs.
Izgleda isto kao i Gastroback design espresso barista pro
.
Hteo bih da predjem sa Melitta solo prefect milk na neki ozbiljniji aparat. Na oglasima je 250e nov aparat. Cisto savet da se ne zalecem, neki drugi aparat do 300/350e a da nije full automatski.
Hvala unapred.
Što misliš da ne valja?Ne valjaju ništa te punjive kapsule za DG, ne bacaj pare. Nadi Gaggia Viva aparat i trpaj I njega tu kafu što si zamislio, umesto te pogrešne ideje.
Na kraju sam zamenio svoju Melitta solo & perfect milk sa ovim ( melittu cu najverovatnije prodati na kp uskoro).Deluje identicno kao Barsetto bae1, Hibrew, Gastroback, Breville, Ultima i ostale varijante jednog te istog, generickog uredjaja, samo druge nalepnice firme. U pitanju je Ulka pumpa, 15bara, provereno resenje- podaci proizvodjaca.
Uglavnom, macka u dzaku, moze biti sasvim pristojno resenje ili teski promasaj. Skoro je u Nemackoj bio Gastroback na akciji za 180eur, tako da 250e mozda i nije mala svota.