Šta je novo?

Aparat za slikanje pejsaza, prirode.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
14.04.2010
Poena
170
Kao sto naslov kaze, kupujem prvog digitalca, uglavnom cu ga koristiti za slikanje prirodnih pejsaza, dobar video je pozeljan ali ne i uslov, limit je 300e + koja crvena ako ima bas nesto da vredi razlike...

U obzir dolaze i polovne opcije ako su u mint stanju..

U vezi problema sa S100 cuo sam da Canon jeste otklonio problem i da je moguce da su starije serije (ukoliko se jos nadju u prodaji) problematicne. A to i spominju u komentarima tog klipa. Posle koliko vremena se problem pojavio kod tvog drugara i kako mu glasi "serial"? Ja sam pre skoro nedelju dana kupio S100 i serijski broj pocinje sa 45... - nemam problema.

A u svakom slucaju dobija garanciju (ako ga kupuje novog) :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

I ja sam se interesovao za ovaj model i koliko se secam mislim da serije izmedju 29.... i 41.... imaju taj problem.
E sad kod jedne radnje za fotoopremu su mi rekli da jos ima takvih modela a da opet drugi prodavac tvrdi da je problem bio kod starijih serija. Ko ce ga znati.

Slazem se da garancija postoji. Evo serijski broj drugarevog S100. U radnji su mu rekli da treba dve nedelje da se problem otkloni. On kaze da mu treba aparat za sada, pa planira da ga odnese kasnije. Sve u svemu, nezgodno ako si negde na odmoru, a aparat rikne.

IMAG0675.jpg

Evo i mene, radim pa nisam imao vremena da napisem nesto, vidim svi se slazete oko ovog modela, interesuje me dali moze ko da postavi koju sliku ili link pri maksimalnim podesavanjima kvaliteta...

Lele, ova starica na poslednoj slici mora da ti je nešto gadno rekla nakon što si je fotografisao. :D :p

Inače, fotke su dobre, svaka čast.

Ne, nista mi nije rekla. Samo se okrenula i pogledala u mom pravcu... ustvari, imam i par fotki pre te okacene fotke, dok sam prelazio Brankov most (a nije bas prijatno fotkati dok bus trucka). Tad uopste nije ni gledala u mom pravcu... to je prednost kompakta - ne igledas "opasno" kao sa nekom velikom "budzom" :D Izgledas kao obicni, bezazleni turista ;)

Hvala :) Par usputnih fotki, bas sa namerom za ovaj topic (moze se primetiti i moja ruta :D).

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Pa samo napred, probaj da to bude još bolje. Obrati posebnu pažnju na kompoziciju fotografije, savetujem da proučiš to preko relevantnih foto sajtova.

Mislim da je prevazisao on to :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno