Šta je novo?

Aparat za kuvanje - Multicooker

milos88nbg

Cenjen
Učlanjen(a)
25.01.2021
Poena
105
Pozdrav,
u potrazi sam za aparatom koji bi mi olaksao pravljenje kuvanih jela (pasulj,grasak,boranija,paprikas,punjene paprike i sl)
i vidim da na trzistu ima nekoliko tipova tih uredjaja ali ne znam koji ce da ispuni uslove koji mene interesuju
razmazen air fritezom gde vise sporet i ne koristim vec sve ide u nju trazim slicnu opciju i brzu varijantu spremanja pomenutih jela
u principu da li ovaj uredjaj GORENJE Aparat za kuvanje MC 6 MB sluzi toj svrsi gde cu npr sipati kesicu graska,dodati neko meso npr piletina ,povrce i slicno..ukljuciti na neko vreme i uspeti da dobijem rucak :)
vidim da imaju i ekspres lonci,aparati za sporo kuvanje i sl pa me zato buni,a po netu i nekim recenzijama vidim da u principu radi to za pasulj pa onda razmisljam da moze i za ostala jela koja bi mi znacilo da se brzo skuvaju kada se vratim sa posla
Hvala unapred.

Ja vec nekoliko godina imam TEMASO, tad placen negde oko 100njak eura.....
https://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/elektricni-ekspres-lonac-t1000-temaso/

Radi sve sto si naveo: pasulj,grasak,boranija,paprikas,punjene paprike i sl. Naravno i supu....

Zbog nacina kuvanja na pocetku mi je bio malo drugaciji ukus... ali nista problematicno...

Svakome preporucujem da uzme nesto slicno.

p.s.
nije stvar u brzom kuvanju, jer neka jela kuva i po 2 sata i vise... Stvar je sto stavis i ne mislis vise...
manje sudova, manje rada, visak slobodnog vremena itd... manje mirisa od hrane i slicno....

Npr Supruga stavi sarmu, skoro pred spavanje... itd...

I da, od milja ga zovem Spasibrak ( spasioc braka)

Nazad
Vrh Dno