Šta je novo?

Kućna multimedija Aparat za kafu

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

djole94

Poštovan
Učlanjen(a)
27.02.2018
Poena
80
Da li je Gaggia Magenta plus dobra kupovina za 54k, ili moze nesto bolje za te novce? Odgovara mi sto ima steamer, kao i velicina samog aparata [nije preveliki] zbog mesta.

Ja imam taj aparat već godinu, dve. Reklamirala sam ga odmah jer je zavrtanj na parnom štapu spadao čim se upali, pa nije bilo moguće umutiti mleko. Dobila sam zamenu posle nekoliko dana, ali je i on došao sa falinkom, ne može uopšte da napravi kafu od već samlevenog zrna, već samo izlazi obojena vodica. Mrzelo me je da ga opet reklamiram, pa sam ga zadržala jer ionako koristimo samo kafu u zrnu. Što se zrna tiče, lepo melje i kuva, a i lepo može da se umuti mleko.
Imaj na umu da je kompatibilan sa Brita Intenza+ filterom za vodu kojeg je teže naći kod nas. Bio je jedno vreme u ponudi na kupujem prodajem, sad ne znam kakva je situacija. Poslednji put sam poručila pakovanje od 3 komada na nemačkom Amazonu. Inače, aparat od nedavno ima i problem sa menjanjem tih filtera, softver ne registruje da je stavljen novi i program koji treba da se odradi zabaguje, tako da proces zamene ne može da se dovrši. Lično bih sad zaobišla ovaj model. Najbolje da pitaš za savet oko kupovine ovde:

Hvala puno na odgovoru, preskocicu onda.
Po specifikacijama lepo deluje, ali kao i uvek, vise volim da cujem iskustvo iz prve ruke, jer ovakve stvari naravno nigde ne pisu. :)
Hvala jos jednom!

Nema na čemu. Evo još jedne slične teme, možda će ti značiti:

Ali svakako je najbolje da pitaš u onoj temi koju sam ti već poslala "Aparati za kafu i kafa" ako ti ovde niko ne odgovori. Ja nisam u toku sa aparatima, pa ne znam koji bih ti preporučila. Možda da pogledaš Philips, za njih se lakše nalaze filteri.

Prvo JURA, Bosch, Siemens stariji aparati iz serije Benvenuto i Surpresso, Melitta i naravno Delonghi koji je low budget ali odlični aparati. KP je pun otpada sa zapada ali ima i odličnih aparata. Bitno je da je aparat zaista servisiran, a ne samo krpica, cleaning i descaling...

Prvo JURA, Bosch, Siemens stariji aparati iz serije Benvenuto i Surpresso, Melitta i naravno Delonghi koji je low budget ali odlični aparati. KP je pun otpada sa zapada ali ima i odličnih aparata. Bitno je da je aparat zaista servisiran, a ne samo krpica, cleaning i descaling...

O tome i ja pričam. Za 200-300€ može da se kupi odličan aparat. Ozbiljni prodavci rade i servis, a daju i garanciju 6 meseci. Za gore tri navedena brenda baš ima delova.

Vrh Dno