Šta je novo?

Apacer HT 203 otishao

neo geo

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
395
Posle 2 meseca upotrebe, HT 203 od 1GB je riknuo, umesto imena foldera npr prikazivao je djubre i slicno ...daju mi ljudi novi pre 10 dana, i odmalopre ga prepozna po ubacivanju, ali kad se klikne na njega kaze 'insert disk in drive f:'

Ne moze se ni formatirati, pa sam ga ubadao po svim portovima po svim racunarima u firmi, da bi ga bar formatirao u FAT, kao sto sam nasao preporuke ... na kraju ga je server svario, progress bar kod formata dodje do kraja, ali na kraju kaze da nije mogao da odradi format ... isto je i u fat32 , i sa quick format i i bez njega ..

Da li ni ovom nema nade ... i ako mi ga opet ne budu hteli menjati, sta da radim .... placen je 3800, sada je oko 1000 din jefitniji ... rekli su da mi mogu vratiti pare po aktuelnoj ceni ... a meni treba samo flash da radi:wall:

To, "insert disk in drive f:" sam dobijao na starijim racunarima. Da li li su otisli USBovi na njima ili (pre ce biti da) su disejblovani u BIOSu, ne znam, ali flashevi koji su tada korisceni su skroz zdravi, provereno. Zato mislim da je pre do porta (ploce) nego do flasha.

Formatiraj iskljucivo u FAT (ne ni FAT32, ni NTFS).

Da li odjavljujes flash pre izvlacenja iz porta?

Odjavljujem uvek, ali sada ne moze da se zavrsi formatiranje, probao sam na 3 racunara i laptopu, evo sad sam probao na nekom ne-siemens i isti simptom, ne moze da ga formatira

Nema sanse da su disable-ovani portovi, jer su svi oduvek u u potrebi ...

Anyway, svaka cast Imtel serviseru ...

zamenice ga sigurno ono su da sad bili korektni po pitanju garancije
imas soluciju da uzmes Corsair Voyager usb mesto njega slicne su cene
a i Corsair Voyager je bas brz usb disc

Poslednja izmena:
NIsam hteo da sam sebi odgovaram i pisem o ovome sto si upravo spomenuo .... jedini su taj i imali od 1GB, cak mu je cena malo niza od apacera (koji inace izgleda imaju puno reklamacija), vratili su mi pritom pare za koliko je flash voyager 1GB jeftiniji od apacera

Jedino mi se cini da se ovaj usled svoje dobre izolovanosti malo greje kad stoji u usb portu, sto ja inace praktikujem, ali valjda mu to ne skodi ... malo je sporiji od apacera, ali opet, mnogo je bitnija pouzdanost

Nazad
Vrh Dno