Šta je novo?

AOCM2

monteboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
410
Evo drugari zavrsi se i ovaj prelijepi event !

Iako je zvanicno bila predstavljenja kao nemacko OC - takmicenje dosli su i mnogo jaki likovi poput Giorgio Primo iz Memoryextreme Teama italije , Archilis iz Madjarske , Massman iz Belgije i M.Beier iz Danske i mnogi dugi.

Konkurencija je bila jaka a takmicenje je radjeno u vise kategorija Aquamark vazduh , Aquamark Extreme.
Iako su mnogi nastupili sa jakim 280GTX karticama nisu imali sanse protiv moje modovane 4870X2

Bilo mi je veliko zadovoljstvo ostaviti Italijane sa preko 4000 pojena na vazduhu iza sebe .... :)
Rezultat je bio 303000 (4900 Mhz) pojena i prvo mjesto u Aquamarku na vazduhu i nagrade u vrijednosti od 300€

imgp2932desktopauflsun2avd.jpg

Sto sam se vise obradovao na vazduhu vise sam se razocarao na LN2 naime ventili koje sam koristio za dozer su nakon vec 15 minuta zaledili nisu zatvarali
a sobzirom da smo imali samo tri sata da postavimo i rez na vazduhu i na ln2 nije bilo vremena da se nesto uradi sa konzervativnim vidom doziranja sa termoskom. ****ga nisam stigao testirati dozer kuci na LN2 sad treba do cebita tu gresku ispraviti i pronaci prave ventile.
Odusevljenje je bilo veliko od mnogih ucesnika kad su videli dozer u akciji. Nazalost nije dugo trajalo da bi se mogao pohvaliti dobrim rezom na LN2

Setup na vazduhu .....

dozer1024x7681tjh.jpg

Slike sa takmicenja mozete pogledati ovdje :

http://www.awardfabrik.de/forum/album.php?albumid=65

Poslednja izmena:
Shteta shto poterao maler ali boze moj barem si im objasnio kako se to radi na vazduhu a u martu ces da im objasnih na LN2 :)
Go Go monteboy :Klanjanje:

Poslednja izmena:
Bravo covek, cestitke.

ali moram da primetim onu psiho lutku na krevetu:d

Bravo care pokazo si im znanje ovaj cooler na procu lici mi na vendetu2.
I ja sam primetio lutku jel to neki specijalan detalj.

jos slicica

Svaka cast monty.
Nego sta je ovo niko nema kuciste??? :D
Eh, trebalo bi ovo i kod nas da se organizuje.

Eh bice vishe srece drugi put ;)

U svakom slucaju cestitke za rez na vazduhu :)

:wave:

bravo Monte,
chestitam za pehar i 1. mesto na vazduhu
sto se tiche LN-a, bice bolje sledeci put

:wave:

Bravo care pokazo si im znanje ovaj cooler na procu lici mi na vendetu2.
I ja sam primetio lutku jel to neki specijalan detalj.

Hvala svima sa cestitkama zao mi je sto vas nisa pocastio jednim prvim meston na LN2

Cooler je EKL Alpenföhn Gross Clockner a ventilator Scythe Ultra Kaze 3000 (38mm debljine)

Lutka je cerkicina igracka

Poslednja izmena:
Fin cooler i fentilator nije valjda da to 3000 znaci 3000rpm ako je tako onda je bucan ko Boing 747, jer ja sam imao slicnu dvanesku na 2800rpm nisi mogao pored nje cuti nista. Ali je duvala ko tornado kategorija 10.

Fin cooler i fentilator nije valjda da to 3000 znaci 3000rpm ako je tako onda je bucan ko Boing 747, jer ja sam imao slicnu dvanesku na 2800rpm nisi mogao pored nje cuti nista. Ali je duvala ko tornado kategorija 10.

3000 znaci upravo 3000 rpm ..... ovdje se radi o takmicenju maksimalan klok je bitan tako da se pitanje buke ne postavlja :)

Nisam hteo da ti baksuziram ali sam znao da ce ventili zalediti i bolirati, nisu pravljeni za extremni minus.

Ma znao sam i ja da nisu za dugu upotrebu bili ali su specificirani do -50°C zbog toga sam cenio da ce izdrzati bar sat vremena koliko bi bilo dovoljno da se nesto napravi :)

Ventili za ekstremni minus su veoma skupi ima ih ali samo za industriske namjene i kostaju blizu 1000€ komad sto je previse da bi se isplatilo jer realno bi mi trebalo najmanje tri komada.

Imam drugo mnogo jeftinije resenje o tome ubuduce vise .....

jos jedna slicica , desno No_Name organizator AOCM2

intel-killer_aocm_75rn2k.jpg

Svaka cast monty pokazao si im.

svaka chast ;)
btw na gornjoj slici se tachno nekako vidi da si Srbin tj Crnogorac:) gledao sam juche slike i odma sam provalio da si ti a onda mi je space i potvrdio to :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno