Šta je novo?

AOC monitori

monstrum

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
665
Danas me fino podsjeti to na neko vrijeme prije rata u Bosni, kada je stari kupio ruski AOC tv kojeg smo posteno drljali godinama dok ga nije sastavila nadaleko poznata Elektrokrajina sa svojim skokovima i padovima napona...

Sada sam vidio u prodavnici AOC tft monitore, 22 i 19 inca po smijesnim cijenama, a trgovac (koji mi je drugar) rece da imaju odlicnu sliku. Modeli su 2216sw i 916swa, ali ne mogu naci nigdje recenzije na netu, pa sam se ponadao da neko ima iskustva sa njima?

Kod tih monitora, kao i kod slicnih proizvoda, pre svega nepoznatih mogu biti dve stvari u pitanju. Ili su losiji nego konkurentski, ali su jeftini. Dovoljni za kancelariju.

Moze biti i nesto drugo. Da imaju dobru sliku, ali da je zavrsna obrada krsh, da nemaju nikakvo podesavanje po menijima, da se isporucuje felericni kabl uz njih itd. Ali je slika dobra.

Primer ovog drugog su Prestigio laptopovi. Oni su kao masine dosta dobri, ali se posle nekog vremena potpuno izbrisu oznake na tasterima, skvrci plastika, uvija se itd.

Vrh Dno