Šta je novo?

antivirus

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
ima li neko predlog za antivirus koji dobro radi pod xp-om? Probao sam trojan guarder i radi sasvim fino ali treba da se plati i to dobro:cuss:

koji avp

ja sam probao verziju 3.5.0.0.0 i nije htela da radi. A sta je nod?

Ja skinuh pccillin 2003 ovih dana, i ok mi je.

NAV, jedino sto mi se sporije gasi komp.ctp;

F-Secure Anti-Virus 5.41 for Workstations, pod XP-om radi bez problema, a najbolji je po testovima.

Ne mogu da verujem - po hiljaditi put ista prica ! 😕 🙁

re:

Ja bih i ovom prilikom :beat: predložio AVG 6.0
besplatan je, često izlazi update i ne pravi nikakve
probleme pri radu. a dobiješ i svoj key :d

www.grisoft.com

Re: koji avp

mikac79 je napisao(la):
ja sam probao verziju 3.5.0.0.0 i nije htela da radi. A sta je nod?

Kod tebe ne radai, ali sam ga recimo ja namestio na 5 razlicitih masina koje u imale instaliran XP (sa i bez SP1)

Re: re:

Da li neko koristi EZAntivirus? Par ljudi kaze da je dobar. Mali je i ne opterecuje masinu.

da da

ista prica bla bla, pa sta!
ok ljudi hvala svima

Ljudi bre, sta ce vam antivirus???

kako sta ce

pa za viruse
svasta covek pokupi na netu

Re: kako sta ce

mikac79 je napisao(la):
pa za viruse
svasta covek pokupi na netu
Valjda dovoljno znas da koristis komp da bi se i sam zastitio.

pa

nikad nije naodmet imati vise sigurnosti

ma NE

ja bas ne znam dobro da ga koristim

Re: Re: kako sta ce

kustera je napisao(la):
Valjda dovoljno znas da koristis komp da bi se i sam zastitio.
Onda si ti mnogo naivan 😀
Bez ljutnje, ali visak samopouzdanja moze skupo da te kosta :beat:

Re: Re: Re: kako sta ce

Crni je napisao(la):
Ali ja stvaro nikad nisam imao problema sa virusima. Ali, evo sad cu da stavim antivirus. Obzirom da je AVG besplatan verovarno cu njega da instaliram. Uzgred, cuo sam da je dobar.

Re: Re: Re: kako sta ce

Crni je napisao(la):

ma kakvo samopouzdanje imam sasvim prosecno znanje o kompjuterima

Re: Re: Re: Re: kako sta ce

mikac79 je napisao(la):
ma kakvo samopouzdanje imam sasvim prosecno znanje o kompjuterima
Mislim da je to meni bilo upuceno, ali da ne budem tvrdoglav, stavih AVG i pogodite, posle celokupnog skeniranja NISTA (kao sto sam i pretpostavio 🙂

vidi, vici

ja sam nasao 8 komada

Re: Re: Re: Re: Re: kako sta ce

kustera je napisao(la):
Mislim da je to meni bilo upuceno, ali da ne budem tvrdoglav, stavih AVG i pogodite, posle celokupnog skeniranja NISTA (kao sto sam i pretpostavio 🙂
Nadam se da je taj AVG dobar (za tvoje dobro), a tebe izgleda Bog cuva ili si imao ludu srecu. Da ti samo znas kakva su meni sve cuda dolazila pod ruke...
A tek kakve sam masine vidjao pravo je cudo da jos rade 🙂
Uglavnom, xxx puta se desavalo da stigne neki mail od coveka koga znam, koji nije totalni laik, a u njemu kinder jaje sa sve igrackom ispod cokolade 🙂
Pa mi ortak donese hard da mu narezem cd, a u njemu gremlini...
Ne moras ti direktno da nesto pazaris, ali dzaba sto vodis racuna o tome kad ne vode ljudi s kojima dolazis na neki nacin u dodir, tj. sa njihovom masinom. Ma nikad se ne zna sta sve moze da te snadje, a i od viska glava ne boli 🙂
:wave;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: kako sta ce

Crni je napisao(la):
Nadam se da je taj AVG dobar (za tvoje dobro), a tebe izgleda Bog cuva ili si imao ludu srecu. Da ti samo znas kakva su meni sve cuda dolazila pod ruke...
A tek kakve sam masine vidjao pravo je cudo da jos rade 🙂
Uglavnom, xxx puta se desavalo da stigne neki mail od coveka koga znam, koji nije totalni laik, a u njemu kinder jaje sa sve igrackom ispod cokolade 🙂
Pa mi ortak donese hard da mu narezem cd, a u njemu gremlini...
Ne moras ti direktno da nesto pazaris, ali dzaba sto vodis racuna o tome kad ne vode ljudi s kojima dolazis na neki nacin u dodir, tj. sa njihovom masinom. Ma nikad se ne zna sta sve moze da te snadje, a i od viska glava ne boli 🙂
Sto se maila tice, na mail serveru u provajderu preko koga se kacim i u kome radim imamo super antivirus tako da niotkoga ne moze da stigne virus. E sad, sto se tice toga sto mi donose da im rezem. Tu postoji mogucnost, ali ocigledno jeste da imam srecu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kako sta ce

kustera je napisao(la):
Sto se maila tice, na mail serveru u provajderu preko koga se kacim i u kome radim imamo super antivirus tako da niotkoga ne moze da stigne virus. E sad, sto se tice toga sto mi donose da im rezem. Tu postoji mogucnost, ali ocigledno jeste da imam srecu.
Nije samo u pitanju mail ili rezanje. Desava se i da uzmes nesto od ortaka ili ti on donese ili kupis ili...
Ma xxx kombinacija i obicno iskoci neko cudo kad se najmanje nadas.
To su fore tipa prodjes na zeleno, a uleti ti sa strane slepac koji je prosao na crveno...
Poenta: dzaba ti sto si ti sve uradio po pravilima i sto si ti imao prvenstvo kad te onaj unakazio i razvalio ti kola, a u toj situaciji jos cesto izmuzes kakvu-takvu odstetu, a sa virusi - tesko.
Zato, bolje spreciti nego leciti - u se i u svoje kljuse i ne veruj nikome, pa ni sebi samome 😀

kustera je napisao(la):
Ljudi bre, sta ce vam antivirus???

Kolega! Sve, sve al' ovo od tebe da cujem... shock! :hair:
Ne znam koliko cesto cistis temp. internet files i ostale temp fajlove al preskeniraj ga malo (nije na odmet i ostale fajlove da precesljas) - ne dolaze virusi samo sa maila

To ti je k'o da si rekao "sta ce mi kondom znam ja da se stitim" 😀

Nasa narodna je najbolja "Bolje spreciti nego leciti" :crash:

cheers

CA e trust Inoculate ver 7.0 koristimo na poslu.Odlican je jednom nedeljni update tezak oko 1MB + oko 500kb update za vet engine.

AVG+NOD32 satiru sve redom, nema da prezivi ni vashka...

Inache, radi li vam AMON (NOD32) u "besplatnoj" verziji NOD32...Kod mene prijavljuje "error loading resident protection".... Skener, POP3 mail scanner i controlcentar rade super, za razliku od AMON-a??? 😕 :cuss:

Nazad
Vrh Dno