pa, skoro svi rade dobro... ja koristm NortonAV 2003, ali OK je i AVP, NOD32, Panda...mikac79 je napisao(la):ima li neko predlog za antivirus koji dobro radi pod xp-om?
www.google.com :cuss:mikac79 je napisao(la):A sta je nod?
mikac79 je napisao(la):ja sam probao verziju 3.5.0.0.0 i nije htela da radi. A sta je nod?
drapin je napisao(la):Ne mogu da verujem - po hiljaditi put ista prica ! 😕 🙁
Valjda dovoljno znas da koristis komp da bi se i sam zastitio.mikac79 je napisao(la):pa za viruse
svasta covek pokupi na netu
Onda si ti mnogo naivan 😀kustera je napisao(la):Valjda dovoljno znas da koristis komp da bi se i sam zastitio.
Ali ja stvaro nikad nisam imao problema sa virusima. Ali, evo sad cu da stavim antivirus. Obzirom da je AVG besplatan verovarno cu njega da instaliram. Uzgred, cuo sam da je dobar.Crni je napisao(la):Onda si ti mnogo naivan 😀
Bez ljutnje, ali visak samopouzdanja moze skupo da te kosta :beat:
Crni je napisao(la):Onda si ti mnogo naivan 😀
Bez ljutnje, ali visak samopouzdanja moze skupo da te kosta :beat:
Mislim da je to meni bilo upuceno, ali da ne budem tvrdoglav, stavih AVG i pogodite, posle celokupnog skeniranja NISTA (kao sto sam i pretpostavio 🙂mikac79 je napisao(la):ma kakvo samopouzdanje imam sasvim prosecno znanje o kompjuterima
Nadam se da je taj AVG dobar (za tvoje dobro), a tebe izgleda Bog cuva ili si imao ludu srecu. Da ti samo znas kakva su meni sve cuda dolazila pod ruke...kustera je napisao(la):Mislim da je to meni bilo upuceno, ali da ne budem tvrdoglav, stavih AVG i pogodite, posle celokupnog skeniranja NISTA (kao sto sam i pretpostavio 🙂
Sto se maila tice, na mail serveru u provajderu preko koga se kacim i u kome radim imamo super antivirus tako da niotkoga ne moze da stigne virus. E sad, sto se tice toga sto mi donose da im rezem. Tu postoji mogucnost, ali ocigledno jeste da imam srecu.Crni je napisao(la):Nadam se da je taj AVG dobar (za tvoje dobro), a tebe izgleda Bog cuva ili si imao ludu srecu. Da ti samo znas kakva su meni sve cuda dolazila pod ruke...
A tek kakve sam masine vidjao pravo je cudo da jos rade 🙂
Uglavnom, xxx puta se desavalo da stigne neki mail od coveka koga znam, koji nije totalni laik, a u njemu kinder jaje sa sve igrackom ispod cokolade 🙂
Pa mi ortak donese hard da mu narezem cd, a u njemu gremlini...
Ne moras ti direktno da nesto pazaris, ali dzaba sto vodis racuna o tome kad ne vode ljudi s kojima dolazis na neki nacin u dodir, tj. sa njihovom masinom. Ma nikad se ne zna sta sve moze da te snadje, a i od viska glava ne boli 🙂
:wave;
Nije samo u pitanju mail ili rezanje. Desava se i da uzmes nesto od ortaka ili ti on donese ili kupis ili...kustera je napisao(la):Sto se maila tice, na mail serveru u provajderu preko koga se kacim i u kome radim imamo super antivirus tako da niotkoga ne moze da stigne virus. E sad, sto se tice toga sto mi donose da im rezem. Tu postoji mogucnost, ali ocigledno jeste da imam srecu.
kustera je napisao(la):Ljudi bre, sta ce vam antivirus???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari