- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ja mislim da je ovo 923209832873873490873240982374. put kako pricamo o antivirusima a pogotovo o tome koji treba staviti na XP drz ne daj. Zato se potrudite da alatku SEARCH malo bolje upotrebite...
Za vreme tolikih rasprava o antivirusima smo dosli svi do zakljucka da ti izbor pada na NAV, AVP najcesce...
Sto se tice bezbednosti, ja se pored antivirusa nikako ne osecam bezbednim, te mnogo pazim sta uzimam i sta radim sa fajlovima.
Antivirusi su cesto nemocni, recimo u situaciji kada izadje novi virus i brzo se prosiri tako da njegovo sirenje zagusi mrezu i onda nema updateovanja vaseg AV programa i tu je kraj price. Zato otvorite cetvore oci i pazite sta radite....
Za vreme tolikih rasprava o antivirusima smo dosli svi do zakljucka da ti izbor pada na NAV, AVP najcesce...
Sto se tice bezbednosti, ja se pored antivirusa nikako ne osecam bezbednim, te mnogo pazim sta uzimam i sta radim sa fajlovima.
Antivirusi su cesto nemocni, recimo u situaciji kada izadje novi virus i brzo se prosiri tako da njegovo sirenje zagusi mrezu i onda nema updateovanja vaseg AV programa i tu je kraj price. Zato otvorite cetvore oci i pazite sta radite....