Šta je novo?

Antec vs. LC Power do 50e

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koje je bolje napajanje (cene su maltene iste antec 55e LC 50e)?

1) Antec BP-500
2)LC Power 6550 GP

Antec, njega nemaš sa kime da porediš. LC power je marketinška agencija koja ništa ne proizvodi već kupuje, brendira i prodaje ali ne bilo šta. Antec je vodeći svetski proizvođač kućišta i napajanja, prosto godi kad iz kutije bilo kog proizvoda ispadne hologramski zaštićena trogodišnja ili petogodišnja garancija.

To i mala deca znaju
Antec napajanja razbijaju!
:D

A sad ozbiljno, ja bih uzeo Anteca bez razmisljanja.
Pozz :type:

By the way, gde si u Nishu nashao Antec za <50e?

Poslednja izmena:
To i mala deca znaju
Antec napajanja razbijaju!
:D

A sad ozbiljno, ja bih uzeo Anteca bez razmisljanja.
Pozz :type:

By the way, gde si u Nishu nashao Antec za <50e?

ma nisam ni nashao u nishu nego u Bg-u... Sve shto ima je Codagen i frontier... Ni termalnu pastu nemam gde da kupim... Ochaj!!! JBM ti grad...

Antec, njega nemaš sa kime da porediš. LC power je marketinška agencija koja ništa ne proizvodi već kupuje, brendira i prodaje ali ne bilo šta. Antec je vodeći svetski proizvođač kućišta i napajanja, prosto godi kad iz kutije bilo kog proizvoda ispadne hologramski zaštićena trogodišnja ili petogodišnja garancija.
Dobro, onda mi reci koje to napajanje proizvodi bash Antec.:p

Ma nema tu neke ozbiljnije razlike,samo sto Antec basic model (odnosno za prodaju sa kucistima,ruzan neofarban lim sa 80mm fanom) a LC Power je after market retail napajanje (fancy glossy crna boja ,14cm fan).Antec je mozda bolji u high-end klasi sa TPQ850 & TPQ1000 ili NeoPower 650 Blue.Kazem mozda zato sto i LC Power sa svojim Metatron serijom kao i novim LegionX,MonolithX serijama igra ozbiljno.Dakle ta prica da i mala deca znaju da Antec napajanja razbijaju! Nije tako tacna ! Ne treba biti apsolutan.

Poslednja izmena:
ajde da ponovim post

Shta fali OCZ napajanjima? Za slichnu lovu ima 600w OCZ...

Po chemu je bolji? i da hteo sam da napishem 500w....

Po chemu je bolji? i da hteo sam da napishem 500w....
Bolji je OEM, CWT je bolji od FSPa.;)
Ako se radi o 500W varijanti OCZa, za te pare imash Corsair VX450 koji opet shije OCZa.:D
My current PSU is Fortron 400W, worked nicely a month (than I bought the VGA Card and it started rebooting). The local vendors offer the following models, that I can afford:

THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W
FORTRON 700W Epsilon 80 Plus
ENERMAX 500W Liberty
FORTRON 700W EPSILON
CORSAIR 650W TX Series
SILVER STONE 600W Strider
THERMALTAKE TOUGHPOWER 700W
ZALMAN 600 WATT (the one with the heatpipes there is a review about in the site)
ENERMAX 600W Noisetaker2

My votes would go to the Corsair or either Toughpower.

Disagree with the FSP, agree with the Corsair.

The Tacens is an FSP Epsilon. These things are questionable designs at 600W, never mind 1kW. Expect it to be full of ripple and not very quiet at the loads you plan to run it at. The Silverstone would be a better unit, but still not what I'd go for.

My suggestion would be the Ultra X3 1kW or Thermaltake Toughpower 1kW or 1.2kW.

Preuzeti sa JonnyGURU foruma.

Al bi ja voleo da je ovde takav izbor:)
Inache lik preporuchuje napajanje od 1.2kW :) LOL

Znachi ja gledam kolichinu LOVE :) obrati pazhnju na CENU :)
znam ja da ima bolje...ali cena je prasudna;)

Al bi ja voleo da je ovde takav izbor:)
Inache lik preporuchuje napajanje od 1.2kW :) LOL

Znachi ja gledam kolichinu LOVE :) obrati pazhnju na CENU :)
znam ja da ima bolje...ali cena je prasudna;)

To je zadnji citat, prethodna tri nemaju veze sa njim i kao shto vidish pominju se FSP i Thermalake 600W. Nisam u fazonu da blatim FSP ili OCZ ali cinjenica je da nema shta da trazi pored Seasonic/Corsair i pored CWTa.
Vec sam izneo svoje mishljenje, po meni je bolja kupovina Corsair VX450 od OCZ 500, kao i Thermaltake Toughpower 600W od OCZ 600W.:)

Poslednja izmena:
kontam da cju da uzmem OCZ, pa javim utiske samo da se eurolink smisli sa ovim cityjem...

kontam da cju da uzmem OCZ, pa javim utiske samo da se eurolink smisli sa ovim cityjem...
Šta ima da se smišlja danas naručiš do 14h sutra dobijaš barem je tako bilo kada sam ja kupio grafičku,inače što se tiče Antec-a mislim da je izvikan kod nas kao prvo pogledajte koji procenat ljudi na forumu ga ima da bi objektivno rekao kako je bolji dok je sa Lcpower druga priča!Nije to samo fora u povoljnoj ceni jer logika kaže da će dileri kod nas držati komponente na koje ima najmanji procenat reklamacija! Ako je Lcpower marketinška firma onda su to i Chieftec,Thermaltake,CM jer svi uzimaju od drugih firmi i sklapaju ,čitajući gore pomenutog Jonnyguru-a došao sam do utiska da bih ja kada krenem za neki dan da kupim PSU trebalo da ponesem šrafciger i unimer da bi bio 100% siguran da ću kupiti ono što sam platio ali srećom ja ne bolujem od te paranoje:-devil-:

Chitaj malo forum o city ;)

chekali smo i po 10 dana da stigne paket ...tj da predje 80km...tako da....

Vrh Dno