Šta je novo?

Antec SP-500P - pomoc

Igor43

Cenjen
Učlanjen(a)
09.11.2012
Poena
151
Sredjivajuci stari krs po kuci naletim Antec Smart Power SP-500P modularno napajanje, koje sam dobio kao skroz neispravno. Probao sam ga i napajanje zapravo radi, ali pisti i ne radi kuler pozadi koji izbacuje vazduh. Kapiram da je riknuo neki kondenzator. Nisam ga otvarao posto se ne razumem u servis napajanja, ali ako neko ima neki savet otvoricu ga i uslikacu ga pa cu okaciti fotke. E sad mene interesuje da li se isplati popravljati ovo napajanje i koliko je pouzdan taj poduhvat.

Eto toliko :)

mali update...

ovo su nabrekli kondenzatori

IMG_7150manja.jpg

Poslednja izmena:
Zameni kondenzatore pa probaj :) Dobro je to napajanje, ja imam isto i radi bez ikakvih problema vec duzi niz godina. U svakom slucaju, kondenzatori ne bi trebalo da su skupi, ako umes sa lemilicom za pola sata mozes sve da zavrsis.

Umem ali ko zna sta je ovde jos problematicno. Ja bih ovo odneo kod nekoga ko se razume, sto je sigurno - sigurno je. Ne bih da uproprastim jos vise ovakvo napajanje. Ako neko ima neku preporuku gde da nosim (ja sam iz BG-a) neka posalje PP ukoliko je zabranjeno reklamiranje na forumu.

Slobodno zameni te kondenzatore, 99% je samo do njih a nista ne mozes da zeznes, mozes samo da sredis stvar, za istu tu zamenu kondenzatora ce ti uzeti 15-ak evra u servisu. Pogledaj i ovaj manji kondenzator odmah iznad ova dva sto si zaokruzio, i on mi deluje naduvano a za ovaj veliki crni nisam siguran da li je otisao, ne deluje tako na slici ali ako se zaista tako vidi onda i njega menjaj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno