Šta je novo?

Antec Skeleton - World's First Open Air Case!

VexMunja

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
380
liči na food replicator iz star treka :D meni se svidja, samo da cena bude pristojna

konačno nešto sveže i zanimljivo. Samo, koliko će prašine skupljati?

Two words: Dust and Noise....
A i kad vidim ovako raznobojne komponente, razne kablove, kablice i zicice koje inace sakriva standardno kuciste, jos mi se manje svidja....
Da ne pominjem: "Ups, prosuo sam ti koka kolu na kuciste, nista strasno, obrisacemo...A tebi je sve ovo otvoreno?! Dough"

divno... mozda cemo uskoro moci ovo da radimo kod kuce:
[youtube]Wqrrx_Fyc0c[/youtube]

konačno nešto sveže i zanimljivo. Samo, koliko će prašine skupljati?
Evo ti neke informacije iz mog iskustva.
Pre svega zavisi gde stoji ;) ako ga budesh drzao na podu...bice prashine samo tako...medjutim ako ga budesh drzao na stolu (meni kad se sve sabere oko godinu dana stoji komp na stolu) ima prashine, ali bi se zachudio da isto toliko ima i u zatvorenom kucishtu (bez filtera, chieftec LBX)...naravno zavisi i mnogo koliko ti je "gajba" chista...
Ovaj koncept je fenomenalan za testere ;) tj tebi bi ovo radilo posao 100%, ne morash da se "zavlachish i krivish" da bi stavio novu grafiku, CPU ili pojurio neki kabl u kucishtu. Sve ti je na dohvat ruke ;)

Markosmi je napisao(la):
Two words: Dust and Noise....
Ako gledash iz perspektive da moze manje prashine i manje buke da ;) ali ovaj case ili bolje reci "bench sto" je namenjen drugoj ciljnoj grupi korisnika kojih ima sve vishe..Antec je ochigledno to primetio pa pohrlio da bude prvi sa serijskom proizvodnjom ovakvih modela ;)

Poslednja izmena:
uz ovo tkz.kuciste pozeljno je imati kompresor zbog produvavanja istog od prasine stvarno fantaziraju

Nazad
Vrh Dno