Šta je novo?

Antec P190

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Ljudi ja ne znam jeste li vi slepi ili sta se desava,vrucina vam udarila u glavu :d ,salim se...
Nego zar je moguce da jos niko nije video ovu divotu od kucista :

http://www.youtube.com/watch?v=jZy1PPgdCr0

pogledajte,pa prokomentarisite,bas me interesuju vasi utisci,moji su :banana:
znaci prodajem bubreg kad dodje do nas i uzimam ga :D
p.s. mozda neko zna da vec ima kod nas?...:trust:

Ljudi ja ne znam jeste li vi slepi ili sta se desava,vrucina vam udarila u glavu :d ,salim se...
Nego zar je moguce da jos niko nije video ovu divotu od kucista :

http://www.youtube.com/watch?v=jZy1PPgdCr0

pogledajte,pa prokomentarisite,bas me interesuju vasi utisci,moji su :banana:
znaci prodajem bubreg kad dodje do nas i uzimam ga :D
p.s. mozda neko zna da vec ima kod nas?...:trust:

Kod nas imas P180, 182 i P182SE

A sta kazes na ovo cudo sto nema sta nema :banana:,jesi pogledao review uopste ?

EDIT : Jos kad izadje SE verzija,a izace sigurno sa mirror finisom :banana: , ma nema da razmisljam o kupovini...kupljeno! :d

Prostrano je do jaja,a tesko kao CM-ov onaj Tai-Chi model ili kako vec,ma i tezi...[~23kg]:d
doduse sa dva psu-a,ali opet very heavy
a koliko je kvalitetno uradjeno mogu samo da zamislim...Aaaaaantec :D

Prilozi

• P190_open.jpg
    P190_open.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 168
  • P190_q.jpg
    P190_q.jpg
    16.9 KB · Pregleda: 153
Poslednja izmena od urednika:
svidja mi se extra kucishte samo malo podseca na frizider:D :D (bez uvrede)

na google sam nasao najnizu cenu a to je 328$=242EVRRA
matori ne vredi toliko
nema sanse
ok mozda moze dase nadje jeftinije

Antec je cudo :)
Uvek me je odusevljavala njihova P serija. Bas je nekako exkluzivna :)

Stvarno izgleda lepo ali mislim da nije "to die for", pogotovu kada se cena uzme u obzir.

pa cena i nije strasna s obzirom da ima dva napajanja koja vrede svako oko 100 evra e kad bi bilo prazno da se kupi inace je extra

Imadoh baš P182 na testu. To je nešto sjajno. Kupite najbolji domaći hardverski časopis pa pročitajte review ;) (pošto vidim da se ovde svi tripuju da ne bude reklama...). Ipak, prilično je skupo kućište, lično bih radije uzeo Nine Hundred za sto evara.

Poslednja izmena:
Imadoh baš P182 na testu. To je nešto sjajno. Kupite najbolji domaći hardverski časopis pa pročitajte review ;) (pošto vidim da se ovde svi tripuju da ne bude reklama...). Ipak, prilično je skupo kućište, lično bih radije uzeo Nine Hundred za sto evara.

Pa dobro, ali nine hundred i P serija su dve potpuno razlicite price.

Rekao bih da im je to "P" od Prestige,iliti ko ima moze mu se :(.

Rekao bih da im je to "P" od Prestige,iliti ko ima moze mu se :(.

P je od Performance One :wave:

P.S.
Neko rece pre bi uzeo NineHundred, pa da konstatujem posto ga i sam imam :) Odlicno provetreno vrhunsko kuciste, ali ne u rangu P serije. P18x serija je losije provetrena, ali je dosta kvalitetnija i ozbiljnije izgleda. A P190 je extra provetren, monolitskog izgleda, fabricki spremljen za CableManagment (NineHundred je uzas za kabliranje) itd. Prava exkluziva :)

Pa sto onda nije PO :D,salim se,nego drago mi je da se slazemo da je prava exkluziva.
Sto se Antec P serije,ali i uopste,njihovih kucista tice,izgleda da nema ravnodusnih
ili se ljudima extra svidja ili im se ne svidja uopste,a to dovoljno govori o Antec-u.

mastercula mislim da je BigJoe hteo reci kako je P190 raj za kabliranje,jer ima taj Cable Managment,koji podrazumeve gomilu rupa i rupica u unutrasnjim limovima kucista a i kablovi na Antec-ovim napajanjima koja dolaze uz ovo kuciste su extra dugacki tako da bi ovo kuciste pa ne znam cime da se napuni mogao moj sestric od godinu i po dana da kablira :D,ali ozbiljno.
Pa nije cela P serija extra mega giga :d,ipak ovo kuciste kosta kao prosecan racunar bez monitora.

Da ali se takvo kuciste kupuje jednom :)

Menja se samo ako se bino promene standardi, pa mora da bude zamenjeno :wave: Tipa da ATX bude prevazidjen, usta cisto sumnjam...

Bilo bi extra kada bi dosao u nekoj lite varijanti bez napajanja :)

Sarmica

mastercula mislim da je BigJoe hteo reci kako je P190 raj za kabliranje.

Da definitivno je to rekao :)
Pogledaj koji deo sam citirao, onaj gde navodi da je njegovo kuciste uzas za kabliranje, na sta sam dodao da je i P180 takodje uzasno zeznuto, moze da se uradi ali je *ebeno.

Tesko ce ovde uzeti nekome puno para. Taj ko se nategne za kuciste, ili vec ima napajanje ili je skroz burzuj. Ovo drugo su bas izuzeci.

Kuciste je brutalno lepo ali mnogo je to para

Ovih dana sigurno kupujem P182 za oko 100€. SE verzija istog kucista je skuplja no sto bih zeleo da je platim (250+€).
P190 jos nisam nasao kod nas.

Ukoliko je neko malo vise zagledao ova kucista, interesuje me koja je razlika izmedju P180/182/182 Special edition ?
Koliko sam video P182 ima cable managment i to se jos dobijaju trakice za pri'vatanje kablova od pozadi, a P182SE u odnosu na P182 ima samo mirror finish (za koji mi se ne daje preko 150€).

Onaj ko ne zeli da koristi ugradjena napajanja, moze da ih proda :)

Nazad
Vrh Dno