Šta je novo?

ANTEC P182-EU gde uzeti?

Bosla

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
645
Pitao na par mesta , nema. . . Ima li iko predstavu gde ima kod nas da se nadje to kuciste ?

Eventualno da neko kao ja kome dosadi da ga proda. U prodaji se nece naci vise koliko sam imao prilike da saznam pre nekih mesec dana kada sam zvao Hellas, covek je rekao - nista od toga. p182 SE je EOL.

hvala Oki! ... Smrc ... A bre ova nova "reizdanja" istog sve imaju neke odvratne "skrge" na front panelu ... :D

Eh kad se setim da ih je bilo po oglasima za 8000-9000 din :(

Jedna od retkih komponenti kojoj slabo pada cena...a uz to i vrlo mudra investicija u kunfiguraciju...Sto kaze covek prodace ga neko samo kome dosadi...Ja sam se u pocetku pokajao sto sam ga kupio- sada- ponosni vlasnik :D

A sta fali 183jci?

Мени искрено се више допадао изглед 182-јке кад се отворе вратанца. Некако ми делује озбиљније. Знам да је све то урађено због бољег протока ваздуха, али опет...

Prilozi

• front.jpg
    front.jpg
    61.3 KB · Pregleda: 67
  • 04-front-open.jpg
    04-front-open.jpg
    70.5 KB · Pregleda: 72
Upravo sto covek rece ... 182 je nekako lepsi ... Elegantniji , vise minimalist ... 183 ima "skrge" :D sa spoljasnje strane maske ... a tek kad se otvori ...

A ja bas krenuo da jurim ovo kuciste.......bedak :)
Skratiste mi muke

Pa sad gledam ... Jedino sto bih mozda uslo kao alternativa za 182EU su ova tri Lian-Li kucista :
PC-B10
index_02.jpg

PC-A10
PC-A10-b.jpg

Lian Li PC-A71FB (FAVORIT)
CA-172-LL_400.jpg

E sad ... Problem je sto su skupa ko djavo ipo i tesko kod nas da ih ima (A10 jos i nekako ~200E)...

Ako neko ima alternativni predlog , dobro dosao je :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno