Šta je novo?

Antec Nine Hundred "Pitch Black" mod

heheh cable management je nesto za sta nisam imao zivaca tj imao sam ali neke zice jednostavno nije bilo moguce sakriti :), daj okaci neku sliku da vidimo kako je ispalo...

da da... pictures or didn't happened :D

Ok slikacu pa cu da uradim cim uhvatim vreme ne brinite bice za 2-3 dana samo da namontiram z 600 :-D

pa 2 slika

i 3 ca slika

Poslednja izmena od urednika:
Stvarno dobro odrađen cable management, svaka čast majstore cheers:Klanjanje

[/QUOTE]

Evo u principu ovako treba da izgleda pro menadzment ako idete na youtube vidcete da cenjeni tj harlow ako sam pogodio tacno nije uradio nista bojle ali hvala mu jer mije dosta ideja dao. Specijalne zahvalnosti za Marka za pomoc oko sredjivanja i Vladi za mod kucista. :banana:

Poslednja izmena:
auuu dobro si ga odradio... ladno si izvadio ceo jedan cage, a? vidim da si HDD stavio gore na onu crnu plastiku sto dolazi za floppy... *** ja imam 3 hdd-a i 2 rezaca i fan controller pa normalno da su kod mene bili kablovi na tonu... meni dole gde je napajanje uvek bilo brdo kablova... extra je ispalo, znaci dobro sam udomio kuciste :p

p.s. uzmi malo izmeni ove postove, malo si se zeznuo oko linkova...

Ma vidim prvi link sam se zeznuo posle je ok prvi put sam stavljao tako slike :-D s nisam vadio kazez za hhd on stoji na vrhu nego je tako lepo sve sredjeno da se nevidi a nije mi problem ni da imam 6 harda o5 bi lepo sakrio sve kablove jer imam ja foru za to a bogme i strucnu ruku moze to da potvrdi i topoljM :-D .... Kuciste sada sve poskakuje od radosti...

okreni hard da se ne vide kablovi .
a i ovaj kabl za 8pin power neka ide iza maticne ploce, a ne ovako...

ovo za hdd moze ali ce mnogo da viri hdd posle napolje ali barem nece imati kablove, elem sto se tice 8 pin, nema sanse da ide pozadi, probao sam i ja to, ja sam ga krio ispod kartica ali nema sanse da ide okolo jer je mnogo glupo odradjen taj kabal, za*eban kao kratko cebe :p

pa tebe sam cekao da se javis ijaooo ladno mi to nije palo na pamet, na antecu odstojnici izmedju ploce i panela na kome stoji ploca su za oko 2 mm kraci nego sad na stacker-u, ali mozda i moze da se odradi ako se skupe lepo kablovi, to cu sad da odradim tako na stackeru... u petak stizu delovi za vodeno komplet sa fitinzima pod uglom od 45 stepeni :p, kulere sam ofarbao pa cu da postujem slike kako cu da skarabudzim triple radiator na dnu, mada nesto mi se ne farba unutrasnjost, greota bre da se kvari extra enterijer stacker-a :) sad gledam bas i boja aluminiuma je vrh

Mora da moze,ako sam ja na Antec 300 to odradio bez problema zasto nebi ovde moglo :) Aj sretjno sa Stackerom :) ja cekam da mi se izradi plocica za lcd pa da nastavim + mi je u medjuvremenu prsla geil memorija :p

geil pfff :p

ljudi aman pa jel sam ja jedini na forumu uboo Geil koji radi kao doxa? :) ddr2-800 black dragon koji evo upravo sad radi na 1100 bez problema, isao je i na 1200 i tu mu je plafon, memara hladna na dodir... no odoh u off :p

Ovaj ne moze za 4 tj 8 pin da ode iza jer je kratak LOLz jedini i najlepsi je put da prodje ovde, drugo hard ako se okrenen naopako sa druge srane je ventilator tako gde da protnem kablove od harda? Daj tvoje kuciste da vidim kako si sredio da te malo blatim ilidane, pametnice :-D ps: Salim se svaka kritika se prihvata jer jedino tako moze dase napreduje u poslu...

nemoj da teras coveka da ti pokaze njegovo kuciste, neeee bolje nemoj... bukvalno je wireless :p

a za 8 pin ti je rekao da provuces ISPOD ploce ne iza nego ispod, mislim da moze jer onda ide ukoso i nema prepreke, kod mene sam siguran da ce moci tacnije u petak cu da znam sve :p

Ovaj ne moze za 4 tj 8 pin da ode iza jer je kratak LOLz jedini i najlepsi je put da prodje ovde, drugo hard ako se okrenen naopako sa druge srane je ventilator tako gde da protnem kablove od harda? Daj tvoje kuciste da vidim kako si sredio da te malo blatim ilidane, pametnice :-D ps: Salim se svaka kritika se prihvata jer jedino tako moze dase napreduje u poslu...
postoje produzni kablovi :) a uvek mozes i da zalemis zice kako bi produzio kablove :)

mozes da vidis moje kuciste ovde, a imas i u signature

http://www.youtube.com/watch?v=lmRuR9nEtRk evo klipa prvenca kada smo to sredivali pa odma posle... nenam ja pare da lemim kablove pa posle kome to da prodam ne zaposlen sam :-S... Znam ja sve to ilidane ali *** vrlo dobar sam posao odradio sa komponentama koje imam za svaku pohvalu je. Lepo ti je kuciste bas super crno sve po mom ukusu...

Cuje se mlazno hladjenje koje cupa radni sto vezao sam ga sajlom za vucu tenkova... :-D Samo trebao si malo vise na unutra da snimis da vidimo enterijer ali svidja mi se. Ma odo mi je prvi klip sledeci ce da bude bojli sa muzikom u pozadini ovo smo snimili tek sto smo zavrsili....

Poslednja izmena:
bitan je trud koji ste ulozili, u svakom slucaju lepse izgleda unutrasnjost sada nego dok je bilo kuciste kod mene :).... cekamo remix klipa :p

A da remix stize uskoro kao u "pro varijanti" salim se ubacicu neku muziku i rezija ce da bude od spilberga bojla :-D ....

Nazad
Vrh Dno