Šta je novo?

ANTEC 900 dal` vredi kupiti ga?

scandalli

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2008
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
intel 2.0 boxer
Matična ploča
msi
RAM
2gb
GPU
nvgf4
Storage
80gb inter + 50tb exter
Zvuk
ketron
PSU
p4
Kućište
noname
Monitor
15 crt
Miš & tastatura
a4T & samsung
Ostale periferije
honda
Mobilni telefon
samsung x200
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
:Klanjanje
Plz.za savet,neki kazu za njega-"tiho kao smrt",neki da i nije bash tiho,da proizvodi vibracije,problem sa prashinom....Shto se tice ventilacije,ponudjenog prostora(i estetike) za mene je ok.Vash predlog - za i protiv i razloge,eventualno neko(i koje)po vama bolje a da nije skuplje od ovog.
Hvala na adekvatnom odgovoru!
:wave:

Sa obzirom koliko je perforirano, tiho je. Da bi spavao na tri metra od njega, kao ja, moras da oboris rpm ventilatorima ili da ih zamenis za tise. Sto se tice prasine, kod mene je ima koliko i u starom chief-u, ni manje ni vise. Verovatno bi bilo vise kada bi ventovi bili na max.

Kupices ga samo u slucaju da ti se njegov dizajn dopada toliko da si spreman i da se pozabavish stvarima koje je proizvodjac propustio(to je kod mene bio slucaj),a to su:
-Losh cable managment,kao prvi i glavni propust
I jos dva(za mene manje bitna),prashina i eventualna skucenost komponenti.
Ja sam se ,naprimer,dvoumio izmedju njega i CM690 koji je mozda bolje resen ali je preelegantan za moj ukus dok Antec poseduje robustan izgled uz odredjenu dozu elgancije i jednostavnosti. To je bilo ono sto sam trazio i kupio sam ga iako sam mozda zazmurio na jedno oko jer sam vec znao nedostatke novog kucista.
Mislim da kuciste ne opravdava u potpunosti svoju cenu(nesto manje od 100e),reklo bi se da 20% cene ide na brend,30% na izgled a ostatak na troskove proizvodnje.

picture004zw5.jpg

Pitaj slobodno ako te jos nesto zanimama,pozz...

Poslednja izmena:
Ja mislim da ti je bolje da dodash josh malo para i da uzmesh armor+ ili da pogledash ovde u oglasima :wave:

Nazad
Vrh Dno