Šta je novo?

Ant Movie Catalog (Zoni)

vamosalaplaya

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
630
Zoni, gde je prevod na srpski, pomenuo si u drugom thread-u? Nema ga međ' oficijelnim...

Sa koliko filmova si napunio bazu? Tek sam počeo da isprobavam program, pa me zanima kako se ponaša sa 200+ filmova?

za sad ima prevod na hrvatski, a ja sam tom decku (vlasniku Ant-a) poslao danas zavrsen prevod na srpski... evo ti kao attachment, pa ubaci u languages folder... (naravno, to sam samo preradio hrvatski prevod... javi ako uocis neku gresku)

ja u toj bazi imam oko 80 filmova, tako da ne znam kako se ponasa kad ih je puno... sa 80 je ok...

uf... malo sam pogresio, pa mi je ostala hrvatska zastava...

Gde ti je bila glava? Gde ti je bila glava? :p

Hvala na super programu:)

Medjutim , imam problem sa srpskim menijem. Nisam pocetnik, ali ne mogu da ga startujem:confused:

Folder languages nisam imao, pa sam ga sam napravio i ubacio fajl....

Kako da ga starujem, tj, eng>ser kako?

Pozdrav:wave;

deki30

Sorry, moja greskactp;

probao sam srpski jezik da ubacim u Movie collector:D

Pozdrav :wave;

deki30

ja sam namerno ostavio bez nasih slova, jer to cesto predstavlja problem... pogledaj u attachmentu kako izgleda AMC kod mene sa nasim slovima (a imam WinXP)...

Pa samo promeniš fontove na Central European - sve što je na engleskom i dalje je isto a naša slova se vide normalno. Nešto ne volim da 'cuclam' sa ch dz sh :D

Evo kako se lepo vidi u zaostaloj 98-ici:

ma, sve mi je na Central European...
Aha. Pa onda instaliraš sa Serbian(Latin) setovanjima a ne English. Ili sačekaš novi ćirilični XP :D

ZoNi je napisao(la):
ma, sredio sam sada sve i vide se nasa slova...

ipak, mislim da nije lose da se ostavi bez nasih slova, jer kad ja "napredni" korisnik imam toliko cimanja, sta li je tek sa "nazadnim" korisnicima? :)

valjda postoje napredniji, manje napredniji i oni koji tapkaju u mesto? :d

anyway, zar je moguce da se ne vide nasa slova iako su regional serrings i default tastatura podeseni kao Serbian?
ovde, kad instaliram XP (eng verzija), samo podesim regional i keyboard na sweden i sve radi savrseno.. nikad nisam imao problema sa svedskim slovima.. a experimentisao sam i sa nasim takodje, nikakvih problema.

Postoji li neki nacina da se za vise filmova odjednom promeni na primer Media type, Resolution, No of Disks, Video format i sl a da ne moram da tipkam za svaki film posebno.
a ako ne moze onda mu je to i najveca mana. Ko ce tipkati to za svaki film :(.

Ili je jedini nacin da ga exportujem u neki od formata i to tamo odradim pa onda uvezem natrag :confused:

thx 2 zoni :D

Nazad
Vrh Dno